Ειδήσεις

30ο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου


Αύριο Πέμπτη 11-5-2017 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Αγρόκτημα Βασιλάκου, στο χώρο των κοινωνικών βιολογικών κήπων (περιοχή συνοικίας Αγ. Παντελεήμονα Καρδίτσας) πραγματοποιείται το 30ο συμπόσιο της περιόδου 2016-17 με τίτλο Αγάπη και γνώση για υγεία και ευτυχία.

Τα μαθήματα αυτά που συνεχίζονται για 5η χρονιά, αναφέρονται σε θέματα βιολογικής καλλιέργειας, κοινωνικά, περιβαλλοντικά και υγείας, πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ από το Αγρόκτημα Βασιλάκου και μπορεί να πάρει μέρος κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης της Καρδίτσας, όπου μπορεί να καταθέτει για συζήτηση σκέψεις, απόψεις, προβλήματα και προβληματισμούς.

Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι:

  • Ώρα 8-9 μ.μ.: Κλάδεμα ντομάτας και αγγουριού. Τεχνικές υποστήριξης και αναρρίχησης των φυτών για καλύτερη παραγωγή και υγιή φυτά.
  • Ώρα 9-10 μ.μ.. Συνέχεια από την προηγούμενη Πέμπτη. Η αγάπη, η εμπιστοσύνη και η σημασία της προσφοράς στους συνανθρώπους μας. Ας θυμόμαστε πως «Όταν παίρνεις γεμίζουν τα χέρια σου, όταν δίνεις γεμίζει η καρδιά σου»
  • Και αφιερώνουμε πάντα λίγο χρόνο για την καθιερωμένη γελωτοθεραπεία.

 

Τα συμπόσια πραγματοποιούνται ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Για επικοινωνία: Τηλ. 2441028550 κιν. 6976017907 cosmote, ηλεκτρονική δ/νση: agroktima@sokratisvasilakos.gr ιστοσελίδα:   www.sokratisvasilakos.gr

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Χρόνος ετήσιου επανεμβολιασμού κατά της Οζώδους Δερματίτιδας των Βοοειδών
Επόμενο άρθρο Συμβουλές της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Βάμβακος ενόψει της νέας καλλιεργητικής περιόδου