Ειδήσεις

31ο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου


Αύριο Πέμπτη 18-5-2017 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Αγρόκτημα Βασιλάκου, στο χώρο των κοινωνικών βιολογικών κήπων (περιοχή συνοικίας Αγ. Παντελεήμονα Καρδίτσας) πραγματοποιείται το 31ο συμπόσιο της περιόδου 2016-17 με τίτλο Αγάπη και γνώση για υγεία και ευτυχία.

Τα μαθήματα αυτά που συνεχίζονται για 5η χρονιά, αναφέρονται σε θέματα βιολογικής καλλιέργειας, κοινωνικά, περιβαλλοντικά και υγείας, πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ από το Αγρόκτημα Βασιλάκου και μπορεί να πάρει μέρος κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης της Καρδίτσας. Ακολουθεί διάλογος όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να καταθέτει για συζήτηση σκέψεις, απόψεις, προβλήματα και προβληματισμούς.

Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι:

Ώρα 8-9 μ.μ.: α)Ηλιοαπολύμανση – γιατί ο καιρός πλησιάζει,  β)  Καλλιεργητικές φροντίδες κηπευτικών της εποχής, γ) ειδικότερα για το κλάδεμα ντομάτας και αγγουριού και τεχνικές υποστήριξης (συνέχεια).

Ώρα 9-10 μ.μ:  Ολιστική Ιατρική: Τι είναι, ποια η σχέση της και οι διαφορές της με την κλασική –τρέχουσα ιατρική, τι προωθεί το ολιστικό πρότυπο, βασικές αρχές της ολιστικής ιατρικής.

  • Και αφιερώνουμε πάντα λίγο χρόνο για την καθιερωμένη γελωτοθεραπεία.

 

Τα συμπόσια πραγματοποιούνται ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Για επικοινωνία: Τηλ. 2441028550 κιν. 6976017907 cosmote, ηλεκτρονική δ/νση: agroktima@sokratisvasilakos.gr ιστοσελίδα:   www.sokratisvasilakos.gr

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συγχαρητήρια της Ασημίνας Σκόνδρα στον ΑΣΚ
Επόμενο άρθρο Ρεκόρ συμμετοχών στον Πλαστήριο Δρόμο