Ειδήσεις

32ο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου


Αύριο Πέμπτη 25-5-2017 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Αγρόκτημα Βασιλάκου, στο χώρο των κοινωνικών βιολογικών κήπων (περιοχή συνοικίας Αγ. Παντελεήμονα Καρδίτσας) πραγματοποιείται το 32ο συμπόσιο της περιόδου 2016-17 με τίτλο Αγάπη και γνώση για υγεία και ευτυχία.

Τα μαθήματα αυτά που συνεχίζονται για 5η χρονιά, αναφέρονται σε θέματα βιολογικής καλλιέργειας, κοινωνικά, περιβαλλοντικά και υγείας, πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ από το Αγρόκτημα Βασιλάκου και μπορεί να πάρει μέρος κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης της Καρδίτσας. Ακολουθεί διάλογος όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να καταθέτει για συζήτηση σκέψεις, απόψεις, προβλήματα και προβληματισμούς.

Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι:

Ώρα 8-8,30μ.μ.: Λίγα λόγια για τα αυτογόνιμα  και στραυρογόνιμα φυτά

 

Ώρα 8,30 -10 μ.μ: Ένας πολυταξιδεμένος άνθρωπος, ο Νίκος Βασιλάκος,  μας ταξιδεύει νοερά  σε περισσότερες από 50 χώρες του κόσμου στις 4 από τις 5 ηπείρους: Ασία, Αυστραλία, Αμερική, Ευρώπη. Αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του στα μακρινά ταξίδια, πραγματοποίησε το γύρω του κόσμου σε 10 μήνες και συνολικά ταξίδευσε πάνω από 80 μήνες.Θα μας περιγράψει και θα μας αφηγηθεί εντυπώσεις, αναμνήσεις και άλλα.

Και αφιερώνουμε πάντα λίγο χρόνο για την καθιερωμένη γελωτοθεραπεία.

 

Τα συμπόσια πραγματοποιούνται ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Για επικοινωνία: Τηλ. 2441028550 κιν. 6976017907 cosmote, ηλεκτρονική δ/νση: agroktima@sokratisvasilakos.gr ιστοσελίδα:   www.sokratisvasilakos.gr

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή οχήματος
Επόμενο άρθρο Επιτακτική η ανάγκη για εμβολιασμό κατά της Οζώδους Δερματίτιδας