Ειδήσεις

35ο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου


Αύριο Πέμπτη 15-6-2017 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Αγρόκτημα Βασιλάκου, στο χώρο των κοινωνικών βιολογικών κήπων (περιοχή συνοικίας Αγ. Παντελεήμονα Καρδίτσας) πραγματοποιείται το 35ο συμπόσιο της περιόδου 2016-17 με τίτλο ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.  Τα μαθήματα αυτά που συνεχίζονται για 5η χρονιά, αναφέρονται σε θέματα βιολογικής καλλιέργειας, κοινωνικά, περιβαλλοντικά και υγείας, πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ από το Αγρόκτημα Βασιλάκου και μπορεί να πάρει μέρος κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης της Καρδίτσας. Ακολουθεί διάλογος όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να καταθέτει για συζήτηση σκέψεις, απόψεις, προβλήματα και προβληματισμούς.

Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι:

Ώρα 8-9 μ.μ. Γιατί πρέπει να προτιμάμε ελληνικά προϊόντα. Είναι τόσο εύκολο στην επιλογή, αρκεί να το γνωρίζουμε και να γνωρίζουμε επίσης πόσο βοηθάμε τον ίδιο τον εαυτό μας.

Ώρα 9-10 μ.μ: Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Τα διατροφικά συστήματα έχουν περιορισθεί σε ένα μοντέλο βιομηχανoποιημένης γεωργίας ελεγχόμενο από λίγες πολυεθνικές του διατροφικού τομέα που λειτουργούν μαζί με μικρή ομάδα γιγάντιων λιανοπωλητών. Πρόκειται για ένα μοντέλο σχεδιασμένο για τα κέρδη και επομένως, αποτυγχάνει τελείως να εκπληρώσει στοιχειώδης ανθρώπινες ανάγκες.

Και αφιερώνουμε πάντα λίγο χρόνο για την καθιερωμένη γελωτοθεραπεία.

 

Τα συμπόσια πραγματοποιούνται ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Για επικοινωνία: Τηλ. 2441028550 κιν. 6976017907 cosmote, ηλεκτρονική δ/νση: agroktima@sokratisvasilakos.gr ιστοσελίδα:   www.sokratisvasilakos.gr

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Δωρεά υπολογιστών στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Παλαμά
Επόμενο άρθρο ΕΛΜΕ: Απόσυρση της εγκυκλίου για τις εγγραφές μαθητών ηλεκτρονικά