Ειδήσεις

4ο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου


Αύριο Πέμπτη 28-10-2016 και ώρα 6.30 μ.μ. στο Αγρόκτημα Βασιλάκου, στο χώρο των κοινωνικών βιολογικών κήπων (περιοχή συνοικίας Αγ. Παντελεήμονα Καρδίτσας) πραγματοποιείται το 4ο συμπόσιο της νέας περιόδου 2016 με τίτλο ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ,  Τα μαθήματα αυτά που συνεχίζονται για 5η χρονιά, αναφέρονται σε θέματα βιολογικής καλλιέργειας, περιβάλλοντος και υγείας, πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ από το Αγρόκτημα Βασιλάκου και μπορεί να πάρει μέρος κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης της Καρδίτσας, όπου μπορεί να καταθέτει για συζήτηση σκέψεις, απόψεις, προβλήματα και προβληματισμούς.

Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι:

Α΄ Σπιτική οδοντόκρεμα: Πως την παρασκευάζουμε, ποια τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματά της,  έναντι αυτής του εμπορίου που σχεδόν  όλοι μας

χρησιμοποιούμε. Θα γίνει επίδειξη παρασκευής της.

Β΄ Πως τα αρνητικά συναισθήματα (θυμός, μίσος, άγχος, αγωνία, θλίψη, κακία, ζήλια, στεναχώρια,  φόβος κ.ά.) επηρεάζουν το επίπεδο της υγείας μας και προκαλούν αρρώστιες. Με ποιο τρόπο μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτά και να πάμε στα θετικά (αγάπη, συγχώρεση, αισιοδοξία, ειρήνη, χαρά, ελευθερία, καλοσύνη, , ευγνωμοσύνη,  ευτυχία κ.ά.), απαλλασσόμενοι έτσι και από τις αρρώστιες, ακόμη και τον καρκίνο και αποκτώντας ένα σφριγηλό επίπεδο υγείας.

Επειδή το θέμα είναι αρκετά ενδιαφέρον,  θα παρουσιαστεί σε τρία συνεχόμενα μαθήματα. Τα στοιχεία παίρνονται από βιβλία γιατρών και ψυχολόγων.

Τα συμπόσια πραγματοποιούνται ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Για επικοινωνία: Τηλ. 2441028550 κιν. 6976017907 cosmote, ηλεκτρονική δ/νση: agroktima@sokratisvasilakos.gr ιστοσελίδα:   www.sokratisvasilakos.gr

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Προηγούμενο άρθρο Δήλωση του πρώην δημάρχου και Αντινομάρχη Καρδίτσας Δομήνικου Βερίλλη για τον Ε65
Επόμενο άρθρο Σ. Βασιλάκος : Εκτός λογικής η θέση του δημάρχου κ. Αλεξάκου για παράταση ωραρίου μουσικής διασκέδασης