- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

ΑΚΑΚ: Τα κορυφαία αποτελέσματα μιλούν για μας!!!

Εξαιρετικές εμφανίσεις, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, έκαναν οι 12 αθλητές και αθλήτριες της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης του διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη από 22 έως 25 Ιουλίου 2021, με τη συμμετοχή 37 σωματείων και 580 αθλητών/-τριών. Τίποτα λιγότερο δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε από αυτούς, καθώς κατάφεραν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να κατατάξουν την Α.Κ.Α.Κ. στην 1η θέση στην Θεσσαλία και στην 13η θέση πανελληνίως (από τη 16η πέρσι), σημειώνοντας εκπληκτικούς χρόνους και επιδόσεις, κατακτώντας 31 ατομικά ρεκόρ, 3 όρια κατηγορίας OPEN, 3 όρια ηλικιακών κατηγοριών με συνολικά 116 βαθμούς και 9 μετάλλια, κάνοντάς μας υπερήφανους!!!

Τα  μετάλλια (3 χρυσά, 3 αργυρά και 3 χάλκινα) και οι 23 συνολικά θέσεις σε οκτάδες είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή των κόπων των αθλητών/-τριών της ομάδας, καθώς σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την επανεκκίνηση του αθλητισμού και την επανέναρξη των προπονήσεων, καλούνταν να βρουν τον ρυθμό τους και την φυσική τους κατάσταση. Την άρτια προπόνησή τους και την ψυχολογική στήριξη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και των ημερών των αγώνων, τις οφείλουν στις προπονήτριες κ. Νατάσα Θώδη και Ευγενία Δρόσου.

Πέρα από τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι αθλητές/-τριες στα ατομικά τους αγωνίσματα σημειώνοντας αξιόλογες κολυμβητικές επιδόσεις, ήρθε να προστεθεί η μεγάλη επιτυχία των ομαδικών αγωνισμάτων (σκυταλοδρομίες) με τους Φάνη Βασιλό, Φάνη Γερούκη, Σοφία Τσουκνίδα και Παναγιώτα Φιλίππου που ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και την πρώτη θέση πανελληνίως, στην κατηγορία Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α/Β.

Αναλυτικά οι επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών μας:

Ατομικά αθλήματα

Ομαδικά αθλήματα

Θερμά συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους αθλητές/-τριες μας και τις προπονήτριές τους για το εξαιρετικό αυτό αποτέλεσμα και τη γενικότερη παρουσία τους στους αγώνες. Η αφοσίωση στους στόχους τους, η αγωνιστικότητα και φιλοπονία τους ας γίνει παράδειγμα προς μίμηση για τις επερχόμενες γενιές κολυμβητών του Συλλόγου μας. Οι συνεχόμενες, διαχρονικές και αναγνωρισμένες πανελληνίως επιτυχίες της ομάδας Τεχνικής της Α.Κ.Α.Κ ως αποτέλεσμα επιβράβευσης των κόπων όλων, αθλητών, προπονητών, Διοίκησης και γονέων αποδεικνύουν πως η κολύμβηση της Καρδίτσας μπορεί να στοχεύσει ψηλότερα.

Ευχές για καλύτερη κολυμβητική χρονιά, με πληρότητα προπονήσεων, κολυμβητικών αγώνων και κατ΄ επέκταση κολυμβητικών ευκαιριών ανάδειξης των αθλητών/-τριών.

Υγεία σε όλους και δύναμη. Καλό καλοκαίρι και ραντεβού στις πισίνες 18 Αυγούστου.