- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Αλ. Κολοκύθα: Απάντηση στον αντιδήμαρχο Πρασίνου Δήμου Καρδίτσας

Είναι πάγια τακτική της Δημοτικής αρχής αντί να απαντάει σε όσα της καταμαρτυρούν να προβαίνει σε προσβλητικά σχόλια.

Ο αντιδήμαρχος  πρασίνου προχωράει ένα βήμα παραπέρα. Τι να του πει κανείς;

Κάποιες αλήθειες φαίνεται ότι πονάνε τον αντιδήμαρχο. Κε Αντιδήμαρχε φαίνεται ότι εσείς είστε ο Ερμής του Πραξιτέλους όσον αφορά το μπόι σας. Η άποψη η δικιά σας και της οικογενείας σας δεν με αφορά. Σας έχω καταλάβει εδώ και χρόνια.

Προσωπικά οι πολίτες της Καρδίτσας με εξέλεξαν με πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από το δικό σας για δεύτερη φορά. Και τους ευχαριστώ για αυτό.

Όσον αφορά το ποσοστό εκλογής της παράταξη σας να σας θυμίσω, αν το ξέρετε φυσικά, ότι και ο Χαρίλαος Τρικούπης έχασε από τον Γουλιμή  στις 16 Απριλίου 1895 και το 1897 δεν εκλέχθηκε ούτε βουλευτής και επήλθε η καταστροφή. Η ιστορία όμως δικαίωσε τον Τρικούπη . Κανείς δεν θυμάται τον Γουλιμή. Βέβαια εσάς θα σας θυμούνται που με την αδράνεια σας και την ανυπαρξία σας!!!  Πλημυρίσατε και πνίξατε την Καρδίτσα με  68 πόντους λάσπη, όσο και το ποσοστό σας στο 2ο γύρο.  Στις επόμενες εκλογές αν δεν παρέμβει η δικαιοσύνη αναγκάζοντάς σας να μην κατέβετε στις εκλογές το ποσοστό σας δεν θα φτάνει το 8%. Τα προσβλητικά σχόλια προς το άτομό μου από εσάς και μέλους της οικογενείας σας κε Αντιδήμαρχε   δεν νομίζω να τα ασπάζεται κανείς σώφρων πολίτης. Αν είχατε ήθος θα είχατε παραιτηθεί.

Απειλήθηκα και από μέλος της οικογενείας σας, αλλά για αυτά τα σχόλια και τα δικά σας επιφυλάσσομαι για την δικαιοσύνη.

Όμως εγώ έγραψα ένα πολιτικό κείμενο  και σε αυτό θέλω τις απαντήσεις σας κε Αντιδήμαρχε. Μην προσπαθείτε με ύβρεις  να αποπροσανατολίσετε τους αναγνώστες. Μην κάνετε από την μία μεριά τον νταή και από την άλλη τρέχετε πανικόβλητος την άλλη μέρα να κόψετε τα γαιδουρόγκαθα από το πεζοδρόμιο. Το ποιόν του καθενός είναι γνωστό στην Καρδίτσα.

Ερωτώ ξανά λοιπόν.

  1. Λείπουν 5 δέντρα από το 18ο δημοτικό σχολείο; ναι ή όχι;
  2. Ήταν ή δεν ήταν αδιάβατο το γεμάτο με βάτα και γαϊδουράγκαθα πεζοδρόμιο προς το 18ο  δημοτικό σχολείο; ναι ή όχι;
  3. Είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι δεν πατήσατε το πόδι σας στον Αμάραντο παρόλες τις εκκλήσεις και του προέδρου και του πρώην Δημάρχου;
  4. Πλήγηκε ή δεν πλήγηκε ο Αμάραντος περισσότερο από κάθε χωριό, από τον Ιανό ιδιαίτρε στα ζητήματα αρμοδιότητάς σας και δεν πατήσατε το πόδι σας; ναι ή όχι;
  5. Είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι δεν απαντήσατε ούτε στα τηλέφωνα του πρώην Δήμαρχου ούτε στο μήνυμά του;

Το τελευταίο από μόνο του  δείχνει το ποιόν και την αλαζονεία που διακατέχει και σας και την ηγεσία του Δήμου.

Επί αυτών των ερωτημάτων να απαντήσετε και όχι αν είμαι κοντή ή ψηλή, όμορφη ή άσχημη.

 

 

Γράφει η Άλκηστη Κολοκύθα, δημοτική σύμβουλος