- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ανεξαρτητοποιήθηκε από το συνδυασμό Νέα Πορεία ο Νώντας Γκινής

Ανεξαρτητοποιήθηκε από το συνδυασμό «Νέα Πορεία» ο κ. Νώντας Γκινής. Σε σχετική του επιστολή προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου αναφέρει τα κάτωθι:

«Κυρία Πρόεδρε

Με την παρούσα επιστολή μου, θέλω να δηλώσω την αποχώρησή μου από τη δημoτική παράταξη ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ και την απόφασή μου να παραμείνω στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.

Όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετώ από διάφορες θέσεις τη Τοπική Αυτοδιοίκηση, έμαθα να κοιτώ τον πολίτη στα μάτια, να λέω τα πράγματα με το όνομά τους, να συνεργάζομαι, να μάχομαι και να οραματίζομαι για το καλό του τόπου μου, να κρατώ τις υποσχέσεις και να μη μένω στο θα.

Δυστυχώς, μέχρι σήμερα, ότι είχαμε προγραμματίσει ως νέα δημοτική αρχή δεν προχώρησε όπως θα έπρεπε, όπως είχαμε υποσχεθεί στους δημότες μας.

Δυστυχώς τα λόγια έμειναν λόγια και το πνεύμα συνεργασίας, ανύπαρκτο. Για να επιλυθούν τα προβλήματα, χρειάζεται συνεννόηση και συνεργασία που πρέπει να βασίζονται στην ειλικρίνεια και τον σεβασμό.

Το καταστροφικό πέρασμα του ΙΑΝΟΥ, άφησε τεράστιες ζημιές στην περιοχή μας και δημιoύργησε σοβαρά προβλήματα σε βασικές υποδομές.

Δυστυχώς, οι πληγές παραμένουν ανοιχτές, αφού ως Δημοτική Αρχή δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε ως οφείλαμε, τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και καθυστερήσαμε πάρα πολύ στην αποκατάσταση ουσιαστικών έργων.

Θέλω να απευθυνθώ με σεβασμό στους συνδημότες και συνδημότισσες που με τίμησαν με την ψήφο τους και με επέλεξαν πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο αλλά και όλους τους συμπολίτες μου και να διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο, ως ανεξάρτητος, πλέον, Δημοτικός Σύμβουλος να υπηρετώ τους πολίτες και τα συμφέροντα του Δήμoυ μας, με ειλικρίνεια, εντιμότητα και υπευθυνότητα και όχι καλυπτόμενος και προστατευόμενος μέσα σε χρυσό κλουβί».