- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Αντικατάσταση μέρους του πλακόστρωτου στην κεντρική πλατεία Φαναρίου

Μέσα σε λίγες ημέρες, ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες εργασίες του Δήμου Μουζακίου για την αντικατάσταση μέρους του πλακόστρωτου στην κεντρική πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Φαναρίου.

Το χωριό επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης όπου τον υποδέχθηκαν, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σωκράτης Κωτίνας και η αντιπρόεδρος της Τ.Κ. κ. Κωνσταντίνα Γκατζιού.

Συνομίλησαν για αρκετή ώρα για τις παρεμβάσεις που έγιναν και ήταν απολύτως αναγκαίες καθώς πολλές πλάκες στην πλατεία είχαν υποστεί μεγάλες φθορές από τον κυκλώνα «Ιανό» και άλλα έντονα καιρικά φαινόμενα και έπρεπε να αντικατασταθούν.

Επίσης, συζητήθηκαν και τοπικά ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα των κατοίκων ώστε να δοθούν άμεσα λύσεις.

Ο Δήμαρχος επισήμανε από την πλευρά του ότι «αμέσως μετά τον «Ιανό», η Δημοτική αρχή έχει εκπονήσει εκτεταμένο σχέδιο τεχνικών παρεμβάσεων, εντός και εκτός τοπικών κοινοτήτων, για αποκατάσταση ζημιών, το οποίο εξελίσσεται πλήρως και αναπροσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες στο μέτρο του δυνατού, αφού οι οικονομικές δυνατότητες είναι περιορισμένες. Οι αναφερόμενες εργασίες στο Φανάρι περιλαμβάνονταν στο επιχειρησιακό πλάνο του Δήμου, όπως ισχύει βέβαια και για τα υπόλοιπα χωριά που έχουν παρόμοια προβλήματα από τα οποία αρκετά ήδη έχουν αντιμετωπιστεί».