- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Απάντηση της ΔΗΜ.ΤΟ. Ν.Δ. Μουζακίου στην Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μουζακίου

Απαντώντας στην επιστολή της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μουζακίου, θέλουμε να κάνουμε γνωστό στο αναγνωστικό κοινό σας τα παρακάτω :

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. και ο Πρωθυπουργός αντέδρασαν άμεσα στο μεγάλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο Μουζάκι λόγω του κυκλώνα του Ιανού. Θυμίζουμε ότι ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε προσωπικά το Μουζάκι, ώστε να έχει προσωπική άποψη του μεγέθους των καταστροφών.

Η αντίδραση της κυβέρνησης υπήρξε άμεση τόσο στην αποζημίωση των επιχειρήσεων, των οικιών και των αγροτικών εκμεταλλεύσεων που υπέστησαν ζημιές , γεγονός πρωτόγνωρο για την Ελληνική Δημοσία Διοίκηση.

Επίσης οι χρηματοδοτήσεις τόσο προς τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, όσο και προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας ήταν γενναίες και άμεσες προκειμένου να αποκατασταθούν οι εκτεταμένες ζημιές στις υποδομές. Εδώ να σημειώσουμε πως ο Δήμος Μουζακίου χρηματοδοτήθηκε με το ποσό των 5.000.000 ευρώ για αυτό το σκοπό, χρηματοδότηση πρωτόγνωρη για το Δήμο μας.

Συνολικά στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας οι χρηματοδοτήσεις που διατέθηκαν για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Ιανού , ξεπερνούν τα 500 εκ. ευρώ , ποσό που αντιστοιχεί περίπου στο ΠΕΠ Θεσσαλίας για την περίοδο 2013-2020!!!

Όπως γίνεται αντιληπτό σε όλες και σε όλους τους Καρδιτσιώτες η κυβέρνηση της Ν.Δ. έπραξε με ταχύτητα , οργάνωση και κυρίως σχέδιο , με συνέπεια να υπάρξει η μέγιστη δυνατή ταχύτητα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τον Ιανό ένα φαινόμενο πρωτοφανές σε έκταση και ένταση.

Αγαπητοί φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έχουν μνήμη και θυμούνται  πολύ καλά την αντίδραση της κυβέρνηση σας τόσο στο Μάτι και την Μάνδρα Αττικής όπου στην κυριολεξία «χάσατε τα αυγά και τα πασχάλια».

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος σας  έχουν δοκιμαστεί στο πεδίο άσκησης της πολιτικής και αποτύχατε παταγωδώς και για αυτό ο λαός σας έστειλε στα έδρανα της αντιπολίτευσης πολύ γρήγορα. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο που η Ν.Δ. κυριαρχεί και σήμερα στο πολιτικό σκηνικό παρά τη δύσκολη εποχή που διανύουμε  λόγω του κορωνοϊου   και σας κατατάσσει μακράν πίσω στις δημοσκοπήσεις.

«Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια», λέει ο λαός μας και πλέον δεν πείθετε κανέναν.

Καλό θα είναι να προσαρμοστείτε πλέον στην πολιτική πραγματικότητα και αντιληφτείτε ότι ο κυβερνητικός σας βίος και οι ανεπανάληπτες «κωλοτούμπες»  σας, θα σας συνοδεύουν σε όλη σας την πολιτική διαδρομή.

Για την ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ