- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Απεβίωσε η δωρήτρια του Δήμου Καρδίτσας Στυλιανή Δόντα

Η Στυλιανή Δόντα απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών τα ξημερώματα της Κυριακής σε ιδιωτικό γηροκομείο όπου και φιλοξενούνταν εδώ και αρκετά χρόνια με έξοδα του Δήμου Καρδίτσας.

Η κηδεία της θα γίνει Δημοτική Δαπάνη στις 10:30 το πρωί της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου από τον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Δημοτικό Κοιμητήριο και θα παραστεί αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου .

Η Στυλιανή Δόντα μαζί με τον αδερφό της Φειδία Δόντα προσέφεραν στο Δήμο Καρδίτσας την 27η Μαΐου 2003 οικόπεδο 667 τ. μ. και διόρωφη οικία 113,5 τ. μ. στην οδό Σακελλαρίου αρ. 64.

 

 

Ψήφισμα του Δημ. Συμβουλίου Καρδίτσας

 

Το δημοτικό συμβούλιο Καρδίτσας όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο της δωρήτριας του Δήμου Στυλιανής Δόντα συνεδρίασε έκτακτα δια περιφοράς την 5η Σεπτεμβρίου και αποφάσισε τα εξής:

-Η κηδεία της εκλιπούσας, η οποία μαζί με τον αδερφό της υπήρξε σημαντική δωρήτρια του Δήμου Καρδίτσας, να γίνει δημοτική δαπάνη.

-Αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Αρχής να παραστεί στην νεκρώσιμη ακολουθία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:30 από τον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο χώρο του Δημοτικού Κοιμητηρίου.