- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Από τους Τιτάνες Παλαμά στον Σπάρτακο η Μαριάννα Πατσιαλή

Στο Σπάρτακο Λάρισας θα συνεχίσει την μπασκετική της διαδρομή η Μαριάννα Πατσιαλή.

Η αθλήτρια από τον Παλαμά αποτελεί ένα από τα κορυφαία ταλέντα της περιοχής, μετρώντας διαδοχικές παρουσίες στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων.

Η 16χρονη γκαρντ, με ευχέρεια να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας, αγωνιζόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια στους Τιτάνες Παλαμά, όπου ξεχώρισε με τις ικανότητές της και πλέον εντάσσεται στον Σπάρτακο με σκοπό να ενισχύσει τόσο τη γυναικεία ομάδα, όσο και αναπτυξιακά του τμήματα, τα οποία στοχεύουν στην ανάδειξή τους σε κορυφαία δύναμη στο Πανελλήνιο.

Προς αυτή την κατεύθυνση η Μαριάννα Πατσιαλή θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί σε ένα υποσχόμενο ρόστερ με προοπτικές εξέλιξης, προσδίδοντας νέα δυναμική στο Θεσσαλικό Σύλλογο.

Η ανακοίνωση του Σπάρτακου:

«Το Δ.Σ του Σπάρτακου Λάρισας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Μαριάννας Πατσιαλή η οποία έρχεται να ενισχύσει τόσο το τμήμα των νεανίδων όσο και το γυναικείο μας τμήμα.

 Η Μαριάννα είναι γεννημένη το 2005 και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς της στην Θεσσαλία. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ευχαριστούμε την διοίκηση των Τιτάνων Παλαμά για την παραχώρηση της αθλήτριας.»