- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ασημίνα Σκόνδρα: Όλοι ενωμένοι θα αγωνιστούμε για μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας

Η μεγάλη επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύει ότι οι Έλληνες ψήφισαν με γνώμονα την κοινή λογική για το καλό της κοινωνίας και της πατρίδας μας.

Αποδεικνύει, επίσης,  ότι η Νέα Δημοκρατία έχει την έγκριση των πολιτών να κυβερνήσει αυτοδύναμη και δυνατή.

Έδωσαν μια ξεκάθαρη εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, να προχωρήσει στην εφαρμογή του κυβερνητικού προγράμματος, που καταθέσαμε για τη νέα τετραετία.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες  θέλουν μία ισχυρή κυβέρνηση, με ορίζοντα τετραετίας και μια Ελλάδα με αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη και προκοπή.

Θέλω  να ευχαριστήσω από καρδιάς τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μου για τη στήριξη και την αγάπη τους, που κάθε φορά επιβεβαιώνεται.

Η απλή αναλογική που ίσχυε σ’ αυτές τις εκλογές, μου στέρησε την βουλευτική έδρα, όμως συνεχίζουμε δυναμικά και νικηφόρα για την 25η Ιουνίου.

Θέλω επίσης να συγχαρώ τους συνυποψηφίους μου, κ.κ. Κώστα Τσιάρα και Γιώργο Κωτσό για την εκλογή τους, την κα Κατερίνα Νταλντάνη και τους κ. κ. Αριστοτέλη Σπάνια και Φώτη Βρέκο για τον αγώνα τους.

Ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ, οφείλω στην οικογένεια μου και στους συνεργάτες μου, που η βοήθειά τους, όλο αυτό το διάστημα, ήταν πολύτιμη.

Όλοι ενωμένοι προχωράμε και θα αγωνιστούμε για μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.