- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

ΑΣΚ: Με μοναδικό στόχο τη νίκη και τον κόσμο συμπαίκτη!

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ δίνει την Κυριακή στις 5 μ.μ. την πρώτη από τις επόμενες καθοριστικές του «μάχες» στο δρόμο για την παραμονή του στην Basket League.

Η ομάδα της Καρδίτσας υποδέχεται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» τον Απόλλωνα Πάτρας και με τον κόσμο στο πλευρό του στοχεύει αποκλειστικά και μόνο στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στην κρίσιμη αυτή καμπή του πρωταθλήματος, κάθε αγώνας έχει τη δική του σημασία για τον Α.Σ.Κ., πολλώ δε μάλλον όταν πρόκειται για εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους.

Ο αγώνας με τον Απόλλωνα Πάτρας Carna είναι εξαιρετικά κρίσιμος και εμπεριέχει ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας. Η δυσκολία, λοιπόν, δεν εντοπίζεται μόνο στην ικανότητα του αντιπάλου αλλά και στο «πρέπει» της νίκης, καθώς για την ομάδα της πόλης μας, τα περιθώρια έχουν περιοριστεί σημαντικά και το ροζ φύλλο είναι αυτοσκοπός.

Οι «κυανόλευκοι» υποβλήθηκαν σε πολύ απαιτητικές δοκιμασίες στον Α’ γύρο, αντιμετωπίζοντας κάθε ομάδα από τα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα μακριά από την Καρδίτσα. Παρά τις πολύ μαχητικές εμφανίσεις σε αυτά τα παιχνίδια, η νίκη «γλίστρησε» μέσα από τα χέρια της ομάδας που όμως πλέον έχει τη δική της ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και μαζί με τους φιλάθλους της να ετοιμάσει τη δική της αντεπίθεση.

Στην Πάτρα, σε ένα δραματικό ματς με αμφίρροπες διακυμάνσεις, ο Α.Σ.Κ. έφτασε πολύ κοντά στη νίκη, όμως μετά το ισόπαλο 70-70 της κανονικής διάρκειας, ηττήθηκε με 78-72 στην παράταση. Έκτοτε, άλλαξαν πολλά σε αμφότερες τις ομάδες, με το συγκρότημα του Νίκου Παπανικολόπουλου να ενισχύει αισθητά το ρόστερ του και να δημιουργεί ολοένα και καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Πλέον, η ομάδα της Καρδίτσας προετοιμάζεται για ένα ματς-τελικό με στόχο τη νίκη που θα τερματίσει ένα αρνητικό σερί άτυχων αποτελεσμάτων, θα βελτιώσει τη βαθμολογική θέση αλλά και την ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Βαίνοντας στη 14η αγωνιστική, άπαντες στην ομάδα αλλά και στο φίλαθλο κοινό αντιλαμβάνονται τη σημασία του προσεχούς αγώνα, με τον Α.Σ.Κ. να υπολογίζει πολλά στην παρουσία των φιλάθλων, προκειμένου να αποκτήσει την απαιτούμενη ώθηση για το θετικό αποτέλεσμα.

Σε πλήρη εξέλιξη η προπώληση των εισιτηρίων

Η διαδικασία προπώλησης των εισιτηρίων για το καθοριστικό ματς της Κυριακής (5 μ.μ.) με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας συνεχίζεται και η σημασία του έχει προκαλέσει δικαιολογημένα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της περιοχής.

H διάθεση των εισιτηρίων, θα γίνεται από τα γραφεία του ΑΣΚ, αλλά και ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster.gr.

Σημειώνεται επίσης, ότι όλες οι θέσεις είναι ονομαστικές και αριθμημένες και η τοποθέτηση των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρά με την ακριβή θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους. Επίσης, για την πώληση των εισιτηρίων θα πρέπει να δίνεται το ονοματεπώνυμο και ο ΑΜΚΑ, ενώ κατά την είσοδο στο γήπεδο, οι φίλαθλοι θα πρέπει να διαθέτουν έγγραφο ταυτοποίησης.

Ηλεκτρονικά, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια που επιθυμούν οποιαδήποτε στιγμή μέσω της ticketmaster.gr, επιλέγοντας τη θέση που επιθυμούν. Επίσης, το ίδιο μπορεί να γίνει και στα γραφεία του ΑΣΚ στο ισόγειο της οδού Σταμούλη 3 στο κέντρο της πόλης. Τα γραφεία θα λειτουργούν καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8.30 το απόγευμα και το Σάββατο 10-1 το πρωί. Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ παροτρύνει όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα και μέσω της προπώλησης τα εισιτήριά τους, ώστε να αποφευχθεί η καθυστέρηση κατά την είσοδο στο γήπεδο.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: