- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Αστέριος Βασιλάκος: Το κόστος της σπατάλης φωταγωγήσεων στο Μουζάκι

Αγαπητοί Πολίτες, Την περίοδο που βάσει νόμου προκύπτει υποχρέωση περιστολής ενεργειακών δαπανών στο Δημοτικό Φωτισμό, στη σκοτεινή κωμόπολή μας στολίστηκαν, στρώθηκαν και απλώθηκαν ανεξέλεγκτα χιλιάδες εορταστικά λαμπάκια, περιφρονώντας και εκτινάσσοντας στα ύψη τα έξοδα του Ηλεκτρικού Ρεύματος.

Είναι θρασύτατη, προκλητική, επιζήμια και υποτιμητική για τη νοημοσύνη των Πολιτών αυτή η απαξίωσητου Δημοσίου Χρήματος, γιατίμε απευθείας αναθέσεις και με την ευγενή πρωτοβουλία των αρμοδίων,βαπτίστηκε Συντήρηση Δικτύου Φωτισμού και Λοιπών Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Δ.Ε Μουζακίου!

Αυτοί λοιπόν οι υπεύθυνοι!έχουν υποχρέωση να απολογηθούν στους πολίτες του Μουζακίου για την άθλια κατάσταση του αρχαίου Οδοφωτισμού! ειδικότερα δε θα πρέπει να εξηγήσουν στους κατοίκους της ψηλότερης συνοικίας μας «της Καισαριανής»,για ποιο λόγοπρέπει να πηγαίνουν κάθε βράδυ σπίτι τους, με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας και μέσα στα σκοτάδια!από ένα δρόμο που στερείται παντελώς δημοτικού φωτισμού! τη στιγμή που στο κέντρο του Μουζακίου καίνε μέρα νύχτα άσκοπα και δήθεν εορταστικά χιλιάδες λαμπιόνια!

Αυτή η περιφρόνησηστις πραγματικές ανάγκες των Συνδημοτών μας δεν είναι συμβατή με την κοινή λογική και τις αρχές ορθήςκαι συνετής διαχείρισης δημόσιας περιουσίας, αλλά αντιθέτως επιβεβαιώνει την ανευθυνότητα, την περιβαλλοντική ζημία,τηναλόγιστη και με πρόθεση διασπάθιση από το υστέρημα των Φορολογούμενων Πολιτών και τον αποπροσανατολισμό τους από τα προβλήματα.

Δυστυχώς για τους μικρούς Μουζακιώτεςκαι τους όψιμους δήθεν θιασώτες της ψυχικής και εμπορικής μας ανάτασης!η ακρίβεια και η ενεργειακή κρίση βγάζει!λαμπάκια από την πρίζα και δεν προβλέπει πανάκριβες χριστουγεννιάτικες φιέστες,με άσκοπα, ανούσια, υποκριτικά και κακόγουστα προεκλογικά και επικοινωνιακά σόουκαι συνωστισμούς.

Ας ανάψουν λοιπόν τα Φώταπρώτα εκεί που είναι απολύτως απαραίτηταγια την ασφάλεια των Πολιτών και έπονται Εορτές!Τελετές!Πανηγύρεις!Εκδηλώσεις και Γλυκίσματα!Αλλιώς «Θα είναι Ηθικό…. πλέον το Κόστος η Βλάβη και η Ζημία».-

 

 

Γράφει ο Αστέριος Βασιλάκος, Γραμματέας Περιβαλλοντικής Παρέμβασης, Σύμβουλος Κοινότητας Μουζακίου