- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Διαδικτυακή ημερίδα της ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας με θέμα: Ο ρόλος και η συμβολή της ΕΛΑΣ στην καθημερινή ζωή των ατόμων με αναπηρία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην καθημερινή ζωή των ατόμων με αναπηρία» που διοργάνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, χθες, Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11.00.

Οι εργασίες της ημερίδας ξεκίνησαν με χαιρετισμούς που απηύθυναν οι κάτωθι:

Στο δεύτερο σκέλος της ημερίδας, αναπτύχθηκε η θεματολογία της, από τους κάτωθι εισηγητές:

 

Τον συντονισμό της ημερίδας πραγματοποίησε ο Προϊστάμενος του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, Αστυνόμος Β’ Πέτρος Παπαδημητρίου.

Την ημερίδα παρακολούθησαν εκπρόσωποι της Πολιτείας και τοπικών φορέων, σωματείων – συλλόγων ατόμων με αναπηρία, συνδικαλιστικών φορέων και οργανώσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, απόστρατοι του Σώματος και αστυνομικό προσωπικό από όλες τις Υπηρεσίες της Θεσσαλίας.

Σημειώνεται ότι η ημερίδα ήταν ελεύθερα προσβάσιμη για όλο το κοινό.

Σκοπός της ήταν η ενεργοποίηση των ευαίσθητων αντανακλαστικών μας για τους συνάνθρωπούς μας με αναπηρία, η επισήμανση των ίσων δικαιωμάτων τους και ο σεβασμός της προσωπικότητάς τους στις διάφορες εκφάνσεις της καθημερινότητας, καθώς και η αποτύπωση του ρόλου και της συμβολής της Ελληνικής Αστυνομίας στην καθημερινή ζωή τους.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, θα συνεχίσει να οργανώνει ανάλογες δράσεις και στο μέλλον.