- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Δράση προσφοράς για το Χαμόγελο του Παιδιού από το Δημοτικό Σχολείο Αρτεσιανού

Τις τελευταίες εβδομάδες το Δημοτικό Σχολείο Αρτεσιανού συμμετείχε σε δράση προσφοράς για «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Αφού έγινε ενημέρωση των μαθητών του σχολείου για  «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τις δράσεις, το σκοπό του και για το όραμα του μικρού Ανδρέα Γιαννόπουλου να είναι όλα τα παιδιά χαμογελαστά, οι μαθητές μας ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη χαρά στη δράση αυτή της προσφοράς και της αγάπης.
Ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό να βλέπει κανείς  μαθητές αλλά και γονείς να κουβαλούν είδη διατροφής ή είδη υγιεινής, όλοι με περισσή αγάπη! Κατανόησαν όλοι τους πως κάπου εκεί έξω υπάρχουν παιδιά που τους λείπει το χαμόγελο, που τους λείπουν τα αυτονόητα μιας πολιτισμένης κοινωνίας και ένιωσαν χρέος τους την προσφορά!
Όλοι μαζί, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί αλλά και επιχειρήσεις και κάτοικοι της τοπικής κοινότητας ανταποκρίθηκαν σ΄ αυτή τη δράση  προσφοράς και αλληλεγγύης. Και έτσι τα κουτιά μας γέμισαν και είναι έτοιμα να αποσταλούν, με την ευγενική χορηγία του ΚΤΕΛ Καρδίτσας, με τις θερμότερες ευχές όλων μας για χαμογελαστά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα!
Ως σχολείο, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους που ανταποκριθήκατε σε αυτό το κάλεσμά μας και σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές με Υγεία και Αγάπη!