- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Δυναμώνουμε το συλλογικό αγώνα για μέτρα προστασίας από την πανδημία

Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας στηρίζει την πρωτοβουλία των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων στην κινητοποίηση – διαμαρτυρία της Πέμπτης στο ΚΥ Καρδίτσας στις 11꞉00 π.μ.

Γιατί:

Σε συνθήκες που εκτοξεύονται τα κρούσματα και αυξάνονται οι νοσηλείες και θανάτους, η κυβέρνηση αρνείται να πάρει ουσιαστικά μέτρα προστασίας.

Δεν ανεχόμαστε κάθε μας ανάγκη, όπως και η υγεία, να μπαίνει στη ζυγαριά του «κόστους- οφέλους», με κριτήριο το κέρδος των επιχειρηματικών ομίλων :

Δεν συμβιβαζόμαστε η ζωή και η υγεία των γυναικών και των οικογενειών μας να είναι  έρμαια των νόμων της αγοράς και του κέρδους των επιχειρηματικών κολοσσών, που υπερασπίζεται η πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σήμερα, τον 21ο αιώνα υπάρχει η δυνατότητα για ένα δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες τις δικές μας και των οικογενειών μας στην πρόληψη, στην θεραπεία, στην αποκατάσταση, στην προαγωγή της υγείας, για μέτρα προστασίας των παιδιών στα σχολεία, των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς, στα ΜΜΜ.

Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας (μέλος ΟΓΕ), ενώνει τη φωνή του με τους υγειονομικούς, με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, με τα εργατικά σωματεία δυναμώνοντας το συλλογικό μας αγώνα για μέτρα προστασίας της υγείας, της ζωής, των δικαιωμάτων του λαού.

Διεκδικούμε:

Καλούμε τις γυναίκες της Καρδίτσας να δυναμώσουν τη συλλογική αγωνιστική διεκδίκηση για μέτρα προστασίας από την πανδημία, να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση της Πέμπτης 13 Γενάρη.