Ειδήσεις

Eυχετήριο μήνυμα του βουλευτή Καρδίτσας Γιώργου Κωτσού για τα Χριστούγεννα


Αυτά τα Χριστούγεννα είναι εντελώς διαφορετικά, αφού μας βρίσκουν αντιμέτωπους με μια δύσκολη και επικίνδυνη κατάσταση, την πανδημία του νέου κορωνοϊού.

Μας δίνουν όμως και τη δυνατότητα να δούμε περισσότερο τις οικογένειές μας, να περάσουμε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μαζί τους, απολαμβάνοντας τα πολύτιμα, δυσεύρετα στο σύγχρονο κόσμο, συναισθήματα της αγάπης και της ευτυχίας.

Ο COVID-19 είναι ένας ισχυρός και απρόβλεπτος εχθρός, δεν είναι όμως δυνατότερος από τους ανθρώπους, από όλους εμάς, που ειδικά τούτη την περίοδο πρέπει να δείξουμε μεγάλη υπομονή, προσμονή και ελπίδα για τηναποτελεσματική αντιμετώπισή του πολύ σύντομα.

Η σκέψη μας αυτές τις Άγιες μέρες βρίσκεται συνεχώς στους γενναίους αγωνιστές των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας που παλεύουν με τον αόρατο εισβολέαγια να σώσουν ανθρώπινες ζωές!

Αλλά και η καρδιά μας, είναι μαζί με τους ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον ύπουλο ιό και μάχονται σκληρά να απελευθερωθούν από τα επικίνδυνα δεσμά του.

Εύχομαι η πρωτόγνωρη περιπέτεια που βιώνουν να έχει γρήγορα αίσιο τέλος και να επιστρέψουν στα σπίτια και στις οικογένειές τους νικητές και αισιόδοξοι για το μέλλον.

Είμαι πεπεισμένος ότι του χρόνου τέτοια εποχή, η πανδημία COVID-19θα είναι παρελθόν και πως τα επόμενα Χριστούγεννα θα τα γιορτάσουμε αγκαλιά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ο ένας δίπλα στον άλλον, νιώθοντας ξανά δυνατοί και ασφαλείς.

Χρόνια πολλά με υγεία, δύναμη και χαρές σε όλες και όλους!

 

Προηγούμενο άρθρο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD
Επόμενο άρθρο Διαδικτυακά τα κάλαντα στον Δήμαρχο Μουζακίου, από τους καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου