- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ευχές και δώρα από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιο σε ευαγή ιδρύματα

Το Γηροκομείο της πόλης επισκέφτηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας Κωστής Νούσιος, με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Δημήτρη Αναγνωστόπουλο, με αφορμή τις Άγιες αυτές Μέρες.

Στη συνάντηση που είχαν με τον υπεύθυνο του Γηροκομείου πατέρα Ιεζεκιήλ, ο κ. Νούσιος του ευχήθηκε ‘’ Χρόνια Πολλά’’ και ‘’Καλά Χριστούγεννα’’ και του ζήτησε να μεταφέρει τις ευχές του σε όλους τους τρόφιμους του ιδρύματος, προσφέροντάς τους τρόφιμα και γλυκίσματα.

Ακολούθησε επίσκεψη στο ΚΕΠΕΠ, όπου ο κ. Αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε με την προϊσταμένη της νοσηλευτικής υπηρεσίας κ. Παρασκευή Κοντοβάϊου, και αντάλλαξαν ευχές. Τις ευχές του και την αγάπη του έστειλε σε όλα τα παιδιά του ιδρύματος, καθώς και το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό τονίζοντας: ‘’ Αυτές τις γιορτινές μέρες, η σκέψη μας βρίσκεται κοντά και στους ηλικιωμένους, αλλά και στα παιδιά που φιλοξενούνται στο ΚΕΠΕΠ. Εκτός από τα συμβολικά δώρα, τους συντροφεύουν οι πιο θερμές ευχές μου για υγεία, χαρά και δύναμη. Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους’’.