- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ευχές της αν. Περιφερειακής Δ/ντριας Εκπ/σης Θεσσαλίας Β. Ζιάκα για τις Πανελλαδικές

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, Με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις τελειώνει ένας σημαντικός κύκλος στη ζωή σας  και αρχίζουν τα χρόνια της αυτονομίας αλλά και της προσωπικής ευθύνης.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις θα είναι η πρώτη μόνον μεγάλη δοκιμασία στον επαγγελματικό σας στίβο. Τώρα, για την εκπλήρωση των ονείρων σας, καλείστε να ανέβετε το πρώτο σκαλοπάτι για τη δικαίωση του αγώνα που όλα τα προηγούμενα χρόνια δώσατε, με τη γοητεία της προσμονής και την αρετή της υπομονής.

Χωρίς άγχος, με πείσμα και αυτοπεποίθηση, αλλά και με την απαιτούμενη θετική σκέψη, να είστε βέβαιοι ότι  θα βγείτε νικητές από τη μάχη αυτή. Μία μάχη που ανεξαρτήτως αποτελέσματος, μόνο οφέλη τοκίζει, καθώς πάντοτε η ζωή ανοίγει πόρτες σε όσους ξέρουν να αγωνίζονται.

Να μην πάψετε λοιπόν στιγμή να ονειρεύεστε, πασχίζοντας για τον παρόν και το μέλλον σας, μη λησμονώντας ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν,  όχι μόνο μία γέφυρα για το Πανεπιστήμιο, αλλά μία από τις γέφυρες προς τη  Γνώση και τα αγαθά που απλόχερα αυτή προσφέρει.

Η ΠΔΕ Θεσσαλίας στέκεται αρωγός σε αυτή την προσπάθειά σας, διασφαλίζοντας τις κατάλληλες συνθήκες προκειμένου η πραγματοποίηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων να διεξαχθεί αδιάβλητα και απρόσκοπτα.

Ευχαριστούμε και αναγνωρίζουμε το άοκνο και πολύμοχθο έργο όλων όσων συμμετέχουν στη διαδικασία των εξετάσεων, Στελεχών Εκπαίδευσης, διοικητικού και βοηθητικού προσωπικού και προπαντός των εκπαιδευτικών, που με  υπευθυνότητα και ευσυνειδησία προσφέρουν σε εσάς, που είστε η ελπίδα και το μέλλον του τόπου μας.

Ευχόμαστε  καλή δύναμη σε όλους τους υποψήφιους, τους εμπλεκόμενους εκπαιδευτικούς,  στους γονείς και  κηδεμόνες.

 

Είμαστε στο πλευρό σας.

 

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία!