- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εκδήλωση βράβευσης αθλητών από το Δήμο Καρδίτσας και το ΔΟΠΑΚ

Εκδήλωση βράβευσης αθλητών, αθλητριών, προπονητών και συλλόγων που διακρίθηκαν το 2022 σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα, οργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΚ. Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό και θα γίνει στο χώρο του αναψυκτηρίου στο Παυσίλυπο, την Κυριακή 2 Απριλίου και ώρα 7:00 μ.μ. Ειδικότερα οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα βραβευτούν είναι οι παρακάτω:

 ΑΘΛΗΤΕΣ-ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Στην αθλήτρια ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΤΡΙΣΜΠΙΩΤΗ, Εθνική Ομάδα – Πανελληνιονίκης βάδην, για την κατάκτηση της 1ης

θέσης στα 20.000μ και στα 35.000μ. Βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο 2022, για την 4η θέση

στα 35.000μ. Βάδην στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Όρεγκον 2022, για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο

Παγκόσμιο ομαδικό Βάδην στα 20.000μ.στο Μουσκάτ του ΟΜΑΝ και την 6η θέση στα 20 χλμ. βάδην στο

Παγκόσμιο Κύπελλο του Ομάν το 2022.

Στον αθλητή Παπαμιχαήλ Αλέξανδρο, Εθνική Ομάδα  – Πανελληνιονίκης βάδην, για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Όρεγκον 2022 και  την  συμμετοχή του στο  Ευρωπαϊκό  Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο 2022

 

Στον αθλητή Τσιάμη Δημήτριο,  Εθνική Ομάδα  – Πανελληνιονίκης τριπλούν,  για την συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό  Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο 2022.

 

Στην αθλητή Γκαραγκάνη Σωτήριο, Εθνική Ομάδα  για την κατάκτηση της 1ης θέσης στα 200μ. στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, της  2ης θέσης στα 200μ. και της 3ης θέσης στα 100μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου 2022.

 

Στην διεθνή διαιτητή Κουρομπίλια Χρυσούλα για την συμμετοχή της στο ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2022, στον τελικό  Μπαρτσελόνα – Λυών ( επιλογή στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Γυναικών 2023 στην Αυστραλία – Ν. Ζηλανδία.)

 

Στην αθλήτρια Κωνσταντίνα Χαρόβα, του Α.Σ Καρδίτσας Ταεκβοντό “Πρωτέας”, μέλος της εθνικής ομάδας, για την κατάκτηση της 5ης θέσης στο Παγκόσμιο – Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και της  1ης  θέσης στο  Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

 

Στον αθλητή Παπαστεργίου Ανδρέα, του Σ.Ο.Α. ΦΩΚΙΑΝΟΣ,  για την κατάκτηση της 3ης θέσης στα 10.000μ. Βάδην στο Βαλκανικό Βάδην, 1η θέση στα 10.000μ βάδην στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Κ20, την συμμετοχή του στα 10.000μ. στο Παγκόσμιο στο Κάλι της Κολομβίας στην κατηγορία Κ20, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βάδην ομάδων στα 20.000μ. στο Μουσκάτ του ΟΜΆΝ, και 2η θέση στα 20.000μ. Βάδην Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην Κ23 .

 

Στον αθλητή Λεοντίδη Σωτήριο, του Α.Σ. ΩΡΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, για την κατάκτηση της 5ης θέσης στους Βαλκανικούς αγώνες και την 4η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  στο τριπλούν κατηγορίας Κ20.

 

Στον αθλητή Μπούσδα Αριστοτέλη, του Σ.Ο.Α. ΦΩΚΙΑΝΟΣ ,για την κατάκτηση της 6ης θέσης στα 10000 μ βάδην στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βάδην.

 

Στην  Τσινοπούλου Παναγιώτα, του Σ.Ο.Α. ΦΩΚΙΑΝΟΣ, μοναδική  εν ενεργεία μητέρα αθλήτρια Καρδίτσας.

 

Στην αθλήτρια Φιάσκα Όλγα, της ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗΣ,με προπονητή τον Αθανάσιο Δεληγιάννη,  για την κατάκτηση της 2ης θέσης  στο Παγκόσμιο Κύπελλο  Βάδην ομάδων στα 20.000μ.στο Μουσκάτ του ΟΜΆΝ.

 

 

 

 

 

ΑΘΛΗΤΕΣ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ

 

 

 

ΟΜΑΔΕΣ – ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

 

 

 

 

 

ΑΠΟΝΟΜΗ 

 

 

 

 

 

ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΑΠΟ 1η έως 3η ΘΕΣΗ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

…………………………………………………….

ΣΤΙΒΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

 

 

 

 

 

 

 

ΑΜΕΑ

 

 

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

 

 

 

 

 

ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΑΠΟ 4η έως 6η ΘΕΣΗ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

Στίβος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

……………………………………………………..

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

 

 

 

 

 

 

                                                               

 

                                                          ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

 

  1. Στην αθλήτρια Μητρολιά Μαρία του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καρδίτσας, για την κατάκτηση της 5ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ κατηγορίας 33 κιλών Παίδων – Κορασίδων.

 

  1. Στον αθλητή Αντωνίου Απόστολο, του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καρδίτσας, για την κατάκτηση της 5ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ κατηγορίας Παίδων .

 

                                                                                                          ΚΑΡΑΤΕ

 

  1. Στην αθλήτρια Αθανασού Ραφαηλία του Αθλητικού Συλλόγου Καράτε Καρδίτσας, για την κατάκτηση της 6ης θέσης στην κατηγορία Νεανίδων  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων-Νεανίδων & Νέων Ανδρών Γυναικών .