- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εκκλησιαστικά νέα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 5:30΄μ.μ., επί τη ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του θαυματουργού, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Τ.Κ. Απιδέας.

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Τ.Κ. Αμπελειάς Φαρσάλων.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 6:00΄μ.μ., επί τη ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του θαυματουργού, θα προστείτης ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Παλαμά.

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Τ.Κ. ΒασιλήΦαρσάλων.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 5:30΄μ.μ.,επί τη ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του θαυματουργού, θα προστείτης ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Τ.Κ. Λαζαρίνας.

***

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 6:00΄μ.μ., επί τη ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του θαυματουργού, θα προστείτης ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Τ.Κ. Βαμβακούς Φαρσάλων.

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τ.Κ. Καρποχωρίου.

***

Στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Πετρίλου, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου και ώρα 5:00΄μ.μ., θα τελεσθεί η ακολουθία του Εσπερινού,επί τη ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του θαυματουργού και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 8:00΄π.μ., θα τελεσθεί η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία. Των Ακολουθιών και της Θείας Λειτουργίας θα προστεί ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος Δήμου, Καθηγούμενος της ως άνω Ιεράς Μονής.

***

Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου – Παναγίας Βασιλίσσης Τ.Κ. Αγίων Αναργύρων, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου και ώρα 8:00΄μ.μ., θα τελεσθεί ιερά Αγρυπνίαεπί τη ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του θαυματουργού.