- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εκκλησιαστικά νέα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 και ώρα 11:00΄ π.μ., θα μεταβεί στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Στρατονομίας (ΚΕΣΝ) στρατόπεδο Συνταγματάρχη ΠΖ «Θωμά Νικήτα Μούντζια» στο Ρούσο Καρδίτσης, όπου θα τελέσει την Ακολουθία επί τη αναδείξει και ονομασία των νέων Δεκανέων Στρατονόμων και Σμηνιτών Αερονόμων.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου και θα ψάλλει τους Γ΄ Χαιρετισμούς προς την Κυρία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου Άργους.

Το Σάββατο 18 Μαρτίου, θα μετάσχει στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Άργους, όπου προ της Απολύσεως θα τελεσθεί το ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του κεκοιμημένου Δημητρίου Κορομπόκη, κατά σάρκα πατρός του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Παρασκευή 17 Μαρτίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου και θα ψάλλει τους Γ΄ Χαιρετισμούς προς την Κυρία Θεοτόκο στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

***

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Παρασκευής 17 Μαρτίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου και θα ψάλλει τους Γ΄ Χαιρετισμούς προς την Κυρία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ρουμ Παλαμά.