- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη

Η αγία μας Εκκλησία την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 εορτάζει την θεομητορική εορτή του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Ως εκ τούτου:

Ο Πανοσιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιεζεκιήλ Κωνσταντάς, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου Τ.Κ. Αγιοπηγής.

***

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου Τ.Κ. Πολυδαμίου Φαρσάλων.

***

Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Παναγίας «Κορώνης» την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου και την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου επί τη Θεομητορική εορτή.

Το εσπέρας της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:00΄μ.μ., θα τελεσθεί η ακολουθία του Εσπερινού και την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00΄π.μ., θα τελεσθεί η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία.Το εσπέρας της Πέμπτης και ώρα 5:00΄μ.μ., θα τελεσθεί ο μεθεόρτιος Εσπερινός και το κτιτορικό μνημόσυνο.

***

Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Παναγίας «Πελεκητής» την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου και την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου επί τη Θεομητορική εορτή.

Το εσπέρας της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:00΄μ.μ., θα τελεσθεί η ακολουθία του Εσπερινού και την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:00΄π.μ., θα τελεσθεί η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία.

***

Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Πετριλίων την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου και την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου επί τη Θεομητορική εορτή.

Το εσπέρας της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελεσθεί η ακολουθία του Εσπερινού και την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:00΄π.μ., θα τελεσθεί η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία.