- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 5:30΄μ.μ., επί τη ιερά μνήμη της αγίας και ενδόξου μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίας Αικατερίνης Τ.Κ. Γραμματικού.

Την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Τ.Κ. Ξυλάδων Φαρσάλων.

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, ιερά μνήμη του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Στυλιανού του Παφλαγόνος, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τηΘεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Σάικας(Μετόχι της Ιεράς Μονής «Κορώνης»), όπου φυλάσσεται η τιμία κάρα του Οσίου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως,την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου και ώρα 6:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης, καθότι πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο αυτού επ’ ονόματι της Αγίας Αικατερίνης.

Το εσπέρας της Πέμπτης 25 Νοεμβρίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει τηναρχαιοπρεπή Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του αδελφοθέου στο Ιερό Προσκύνημα Αγίου Νικολάου Βουναίνων.