- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 22 Μαΐου 2021, θα τελέσει το ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Κωνσταντίνου Καραχάλιου στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Αγίου Λαζάρου Φαρσάλων.

Την Κυριακή (του Παραλύτου) 23 Μαΐου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τ.Κ. Γεφυρίων.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, την Κυριακή (του Παραλύτου) 23 Μαΐου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Ακολούθως, θα προστεί της επισήμου Δοξολογίας και της επιμνημοσύνου Δεήσεως υπέρ αναπαύσεως πάντων των αναιρεθέντων πάτερων και αδελφών μας κατά τη Γενοκτονία του Πόντου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή (του Παραλύτου) 23 Μαΐου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.