- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 και ώρα 6:30’μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου Τ.Κ. Ανωχωρίου.

***

Σας γνωρίζουμε ότι, την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 από ώρα 8:30΄π.μ. θα πραγματοποιηθεί η πρώτη αιμοληψία στην Ιερά Μητρόπολή μας, στο Πνευματικο Κεντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

            Αυτό πραγματοποιείται με τη Χάρη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και το άοκνο  ενδιαφέρον όλων μας μέσω του συσταθέντος στην Ιερά Μητρόπολή μας ΕκκλησιαστικούΙδρύματος Αιμοδοσίας με την επωνυμία «Ο Άγιος Κωνσταντίνος ο εν Καππούα (Καππά) Καρδίτσης μαρτυρήσας».

Ο σκοπός του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Αιμοδοσίας είναι η συμβολή για την ευαισθητοποίηση όλων μας στην προσφορά αίματος για την ενίσχυση των αποθεμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, καθ’ ότι αυτή την περίοδο έχουν μειωθεί.

Καλούμαστε όλοι μας να συμβάλουμε σε αυτή τη θεάρεστη προσπάθεια, ώστε να βοηθήσουμε τους αδελφούς μας που έχουν ανάγκη αίματος.

Σας καλούμε όλοι να είστε παρόντες στην Αιμοδοσία!