- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Κάλεσμα για συμμετοχή στις κάλπες

 Οι εκλογές της 5ης του Δεκέμβρη αποτελούν την αφετηρία για την ανάκαμψη και ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης, ώστε να πρωταγωνιστήσει και πάλι στην πολιτική ζωή του τόπου. Αποτελούν την πεμπτουσία της δημοκρατίας, δίνοντας τη δυνατότητα στην κοινωνία να συμμετέχει  επιλέγοντας τον εκφραστή των νέων αγώνων.

Για το λόγο αυτό

Απευθύνω κάλεσμα στα μέλη του Κινήματος Αλλαγής να δώσουν ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας για την ανασυγκρότηση, την ανανέωση, την αναγέννηση της Παράταξης και τη δυναμική διεκδίκηση της θέσης και το ρόλου που αξίζει στο Κίνημα Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ.

Απευθύνω κάλεσμα στους φίλους του Κινήματος και όλους τους προοδευτικούς πολίτες που έχουν τη “δύναμη” να συνδιαμορφώσουν και να συμβάλουν στην εκλογή του προέδρου της δημοκρατικής παράταξης, της παράταξης που αποτελεί τη φωνή της λογικής, της παράταξης που αποτελεί αντίβαρο απέναντι στον συντηρητισμό, το λαϊκισμό και τη δημαγωγία.

Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου δίνουμε ραντεβού με την Αλλαγή!

Ψηφίζουμε για τον νέο Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ,γινόμαστε κοινωνοί των εξελίξεων, για να κάνουμε το μέλλον μας τόσο σπουδαίο όσο η ιστορία μας και να διεκδικήσουμε ξανά το δικαίωμα σε μια καλύτερη ζωή, χωρίς καταπίεση και ανασφάλεια με ρόλο πρωταγωνιστικό στις εξελίξεις.

Με οδηγό τις αξίες μας, είναι ώρα να κάνουμε το Κίνημα ισχυρό για μια Ελλάδα που ελπίζει ξανά. Με ήθος, εντιμότητα, κοινωνική ευαισθησία και ίσες ευκαιρίες για όλους.

 

Γράφει ο Νικόλαος Γ. Γανιάς,  Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π., MSc. Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Ν.Ε. Καρδίτσας