- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Έλαμψε το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο των Σοφάδων

Με ένα εντυπωσιακό τρόπο, πολλά χαμόγελα αισιοδοξίας και κυρίως χαρούμενα πρόσωπα παιδιών ο Δήμος Σοφάδων σε μια λαμπερή εκδήλωση άναψε το απόγευμα της Παρασκευής το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην κεντρική πλατεία των Σοφάδων.

Από νωρίς η Φιλαρμονική της Καρδίτσας έδωσε τον χριστουγεννιάτικο ρυθμό με γιορτινές μελωδίες στους δρόμους της πόλης.

Τον κόσμο που συγκεντρώθηκε στην πλατεία καλωσόρισε η πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων κ. Κατερίνα Σταθοπούλου που παρουσίαζε την εκδήλωση, ενώ τις ευχές του απηύθυνε ο  Αρχιερατικός Επίτροπος π. Ηλίας Γώγος.

Το δικό του Χριστουγεννιάτικο μήνυμα αισιοδοξίας έστειλε στους συνδημότες του ο Δήμαρχος κ. Θάνος Σκάρλος. Αρχικά ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες και εθελοντές καθώς και την υπεύθυνη της εκδήλωσης Αντιδήμαρχο κ. Θώμη Καφάση για τον στολισμό, ώστε να δημιουργηθεί η κατάλληλη χριστουγεννιάτική ατμόσφαιρα στην πόλη, που  θα συμβάλει στη επανεκκίνηση της καθημερινής ζωής και στην τόνωση της τοπικής αγοράς.

Όπως είπε «παρά τις δυσκολίες δεν χάνουμε την πίστη μας στο παρόν και το μέλλον του τόπου μας. Γιορτάζουμε και φέτος τη γέννηση του Χριστού, με αγάπη, αισιοδοξία και ευαισθησία και όλοι μαζί, συνεχίζουμε με υπομονή και πείσμα μέχρι να τα καταφέρουμε.»

Ακολούθως κ. Σκάρλος παρουσία αντιδημάρχων και μελών της δημοτικής αρχής, έδωσε το σήμα για την καθιερωμένη αντίστροφη μέτρηση. Το εντυπωσιακό δέντρο φωταγωγήθηκε από δύο μαθητές του δημοτικού που συμβολίζουν το μέλλον του τόπου εν μέσω φαντασμαγορικών πυροτεχνημάτων και υπό τα χειροκροτήματα του κόσμου.

Φυσικά από την εκδήλωση δεν μπορούσε να απουσιάζει ο Αι Βασίλης που μοίρασε δωράκια στα παιδιά.

Η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με τη  Δημοτική Μουσική Σχολή Σοφάδων  και την Χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων με γιορτινά τραγούδια και καλαντισματα…