- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης της ΑΚΑΚ

Με δώδεκα μετάλλια στις αποσκευές της, με πολλές ατομικές επιδόσεις που αφήνουν υποσχέσεις για μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον, επέστρεψε η προαγωνιστική ομάδα της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) από τους θερινούς αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών, που έγινε στο ανοιχτό κολυμβητήριο της Λάρισας το Σάββατο 3 Ιουλίου 2021, με την συμμετοχή όλων των ομάδων της περιφέρειας Θεσσαλίας και της Πιερίας, έπειτα από 1,5 χρόνο απραξίας λόγω του covid-19.

16 σωματεία και περίπου 390 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχαν στους αγώνες.

Με το σκουφάκι της Α.Κ.Α.Κ. κολύμπησαν συνολικά 24 αθλητές και αθλήτριες και κατέκτησαν δώδεκα (12) μετάλλια, τέσσερα (4) χρυσά, τρία (3) αργυρά και πέντε (5) χάλκινα.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα των αγώνων, ήταν:

Ατομικά αθλήματα

Ομαδικά αθλήματα

Το Δ.Σ. της Α.Κ.Α.Κ. καλεί τους γονείς των μικρών παιδιών να την εμπιστευτούν και να δώσουν την ευκαιρία και στα δικά τους παιδιά να εξοικειωθούν με το νερό, να μάθουν την τεχνική της επίπλευσης και όλων των στυλ, να αποκτήσουν υγιές σώμα, δύναμη, ευλυγισία, ελαστικότητα μυών, να γνωρίσουν τον αθλητικό τρόπο ζωής, να ψυχαγωγηθούν και να αξιοποιηθούν αγωνιστικά συμμετέχοντας στις αγωνιστικές και προαγωνιστικές ομάδες του Συλλόγου.

Πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά από 16:00-21:00 στα γραφεία της ΑΚΑΚ που βρίσκονται μπροστά στην είσοδο του κολυμβητηρίου. Τηλέφωνα: 24410 74755. Ιστοσελίδες: www.akak.gr και https://www.facebook.com/akakarditsa. [1]