- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Επίσκεψη-ενημέρωση σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία στον Παλαμά

Επίσκεψη-ενημέρωση σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποίησε την προηγούμενη Παρασκευή 26/11 ο Σ.Ε.Α. Παλαμά σε Γενικό Λύκειο και ΕΠΑΛ Παλαμά.

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Αλέξανδρο Γκαζούνη, τον αντιπρόεδρο κ. Σπυρίδων Μπενέκη και το μέλος κ. Βασίλειο Τσίρα, επισκέφθηκε τα δύο σχολεία, μίλησε και μοίρασε ενημερωτικά φυλλάδια στα παιδιά της Γ’ Λυκείου και προσκάλεσε τα παιδιά να παραστούν στην έκτακτη αιμοδοσία που θα γίνει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Παλαμά την Τρίτη 28/12/2021.

Τα παιδιά έδειξαν ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένα στο θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας και του εθελοντισμού γενικότερα.

Ευχαριστούμε τους διευθυντές κ. Ριζά Σωτήριο (Γενικό Λύκειο Παλαμά και κ. Τσιάμαλο Παντελή (ΕΠΑ.Λ.) για την άδεια να μοιράσουμε υλικό στους μαθητές  Γ Λυκείου.

Οι παραπάνω επισκέψεις αποτελούν συνέχεια του ανοίγματος που κάνει ο Σ.Ε.Α. Παλαμά προς τη νεολαία και της πάγιας φιλοσοφίας του ότι τα παιδιά πρέπει να ενημερώνονται από το θρανίο και να ευαισθητοποιούνται σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία, προκειμένου να τη στηρίξουν αργότερα, κατά την ενηλικίωσή τους. Βασικό ζητούμενο είναι να προστεθούν νέοι εθελοντές στο σύλλογο και να δημιουργηθούν αιμοδοτικοί πυρήνες που θα τροφοδοτούν σε σταθερή βάση την μεγάλη προσπάθεια προσφοράς ζωής σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.