- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εθελοντική Αιμοδοσία την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Η Αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης που απορρέει από τον Κύριό μας Ιησού Χριστό, ο οποίος δια της λογχευθείσης πλευράς Του επί του Τιμίου Σταυρού ζωογονεί με το Πανάγιο Αίμα Του κάθε άνθρωπο και μεταγγίζει την αληθινή Ζωή. Προέκταση της Θείας Οικονομίας είναι η δική μας έμπρακτη εφαρμογή της αγάπης προς τον πλησίον.

Το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Αιμοδοσίας υπό την επωνυμία «Ο Άγιος Νεομάρτυς Κωνσταντίνος ο εν Καππούα (Καππά) Καρδίτσης μαρτυρήσας» της Ιεράς Μητροπόλεως σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσης θα πραγματοποιήσει Εθελοντική Αιμοδοσία την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 από ώρα 8:30΄π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Στην προσπάθεια μας αυτή καλούμε όλους τους αιμοδότες, αλλά και όσους για πρώτη φορά θέλουν να βοηθήσουν στην διακονία αυτή της τοπικής μας Εκκλησίας, για την ενίσχυση των αποθεμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσης, αλλά και την βοήθεια στους έχοντας ανάγκη συνανθρώπους μας, να προσέλθουν στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού μας Ναού και να δώσουν μία φιάλη αίμα.

Γίνε κι εσύ εθελοντής αιμοδότης, συνεχιστής του πρώτου και μεγάλου «αιμοδότου», του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Χαρίζεις ζωή! Μπορείς! Οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες, ειδοποίησε όσους μπορείς!