- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εθελοντική Αιμοληψία την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

Tο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Αιμοδοσίας της Ιεράς μας Μητροπόλεως «Ο Άγιος Νεομάρτυς Κωνσταντίνος ο εν Καππούα (Καππά) Καρδίτσης μαρτυρήσας» θα πραγματοποιήσει Εθελοντική Αιμοληψία την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022 από ώρα 8:30΄π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Το Ίδρυμα Αιμοδοσίας, όλον αυτόν τον καιρό της λειτουργίας του, παρείχε αίμα σε πολλούς αδελφούς μας. Για να συνεχιστεί, όμως, αυτή η άμεση διάθεση αίματος στους έχοντες ανάγκη αδελφούς μας οφείλουμε να κατανοήσουμε το όφελος αυτής της θεάρεστης διακονίας και να ευαισθητοποιηθούμε όλοι μας. Σας καλούμε όλοι να αγωνισθούμε και να συμβάλλουμε για να ενισχύσουμε αυτήν την προσπάθεια.

Παράλληλα, όσοι έχουν προσφέρει αίμα και ενεγράφησαν στους αιμοδότες του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Αιμοδοσίας της Ιεράς μας Μητροπόλεως μπορούν κατά την ημέρα της προγραμματισθείσης αιμοληψίας να παραλάβουν το προσωπικό τους «ΔΕΛΤΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ».