- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ετήσια συνάντηση φοιτητών και φοιτητριών

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος στο πλαίσιο της ποιμαντικής του μέριμνας για τους νέους και τις νέες προσκάλεσε τους φοιτητές και τις φοιτήτριες της Μητροπολιτικής του Περιφερείας στην καθιερωμένη ετήσια συνάντηση επ’ ευκαιρία των εορτών του αγίου Δωδεκαημέρου και της ενάρξεως του νέου έτους 2023.

Πραγματοποιήθηκαν δύο συναντήσεις, την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022, το συντονισμό των οποίων είχε το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς μας Μητροπόλεως με επικεφαλής τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Παναγιώτη Καλλιώρα.

Το πρωί συνάντησε τους φοιτητές και τις φοιτήτριες της επαρχίας Φαρσάλων στο κατάστημα Αίγλη Gusto στην Πλατεία Λαού Φαρσάλων και το απόγευμα συνάντησε τους φοιτητές και τις φοιτήτριες της πόλεως Καρδίτσης και των υπολοίπων Αρχιερατικών Περιφερειών στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίων Σοφίας, Ιωάννου Χρυσοστόμου και Σπυρίδωνος Καρδίτσης.

Μετά την Ακολουθία και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους για την ανταπόκριση στο κάλεσμά του και έδωσε το λόγο στον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Σχοινά, Κληρικό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου, ο οποίος πραγματοποίησε εισήγηση με θέμα: «ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ».

Ακολούθησε γόνιμος διάλογος και μοιράστηκαν ενθύμια.

Η επομένη συνάντηση ορίστηκε να πραγματοποιηθεί κατά την περίοδο του Πάσχα.