- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Καρδίτσας

Η ‘’Αγωνιστική Ενότητα’’ των Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Καρδίτσας καλεί όλους τους συναδέλφους συνταξιούχους του Δημόσιου Τομέα να εγγραφούν στο Σύλλογο, να τακτοποιηθούν οικονομικά και να πάρουν μέρος μαζικά στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας την Τρίτη 18 Οκτώβρη 2022 στις 9:00 η ώρα το πρωί.

Οι νέες εγγραφές και η πληρωμή των συνδρομών θα γίνονται στα γραφεία του Συλλόγου, πεζόδρομος Χατζημήτρου, αριθμός 10, την Πέμπτη 29/9/2022 και την Πέμπτη 6/10/2022, τις ώρες από 11:00 μέχρι 12:00 το μεσημέρι. Η ετήσια συνδρομή είναι τρία ευρώ (3 €).

Συνάδελφοι, είναι γνωστό ότι με την εφαρμογή του Ν.4387/16 και των άλλων μνημονιακών νόμων, οι συντάξεις έχουν καταντήσει προνοιακά επιδόματα.

Παρ’ όλα αυτά όμως τα χρόνια προβλήματά μας όχι μόνο δεν λύνονται αλλά αντίθετα πολλαπλασιάζονται, χωρίς ημερομηνία λήξης από την κλιμακούμενη αντιλαΐκή επίθεση. Το ζούμε στην καθημερινότητά μας αφού δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμα και σε στοιχειώδεις καθημερινές ανάγκες μας.

Τα τελευταία χρόνια με αφορμή την κρίση, την πανδημία, τον πόλεμο, την ενεργειακή κρίση, νέα δεινά φορτώνονται στην πλάτη των λαϊκών στρωμάτων, εργαζόμενων και συνταξιούχων ενώ όλο και περισσότερες παροχές διατίθενται στους πλούσιους.

Οι συνταξιούχοι πλέον έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η πολιτική αυτή δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις διευρυμένες μας ανάγκες και των οικογενειών μας

Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ότι σωτήρες δεν υπάρχουν .Ό,τι έχουμε κερδίσει, με αγώνες το έχουμε κερδίσει, δεν μας χαρίστηκε τίποτα.

Δεν θα ανεχθούμε πλέον την κοροϊδία, θα οργανώσουμε πιο δυναμικά την αντεπίθεσή μας, διεκδικώντας την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων αναγκών μας.Δεν περιοριζόμαστε στα ψίχουλα – Δεν είμαστε επαίτες – Δεν ανεχόμαστε τον εμπαιγμό – Όχι άλλη κοροϊδία.

Με την ενότητα και τον αγώνα μας μπορούμε να επιβάλλουμε στην κυβέρνηση να δώσει λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματά μας. Η Αγωνιστική Ενότητα Συνταξιούχων θα είναι, όπως πάντα, μπροστά στον κοινό αγώνα!

Πάρτε μαζικά μέρος στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές στις 18/10/2022.

 

Για την Γραμματεία της Αγωνιστικής Ενότητας Συνταξιούχων Δημοσίου

Σεραφείμ Τσιώνος