- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Η Φλόγα ενημέρωσε για τη σημασία των εθελοντών δοτών μυελού των οστών

Η Φλόγα (παράρτημα Καρδίτσας) σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ διοργάνωσε μία εκδήλωση στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς, στην πόλη της Καρδίτσας το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και την Κυριακή 17 Οκτωβρίου με στόχο την ευαισθητοποίηση, την ενημέρωση και την εθελοντική συλλογή δειγμάτων για την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Η ανταπόκριση των ανθρώπων που θέλησαν να γίνουν εθελοντές δότες ήταν θερμή και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό!

Εκατοντάδες συμπολίτες μας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πώς γίνεται σήμερα κάποιος Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών αλλά και για το έργο του Κέντρου Ενημέρωσης & Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών
(ΚΕΔΜΟΠ) – «Χάρισε Ζωή».

Έγιναν πλέον των 300 εγγραφών εθελοντών δοτών μυελού των οστών, διευρύνοντας έτσι την εθνική και παγκόσμια δεξαμενή εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Γνωρίζοντας ότι με κάθε επιπλέον εθελοντή είναι πιθανόν να σώσουμε μία ζωή, η συμβολή σας είναι πολύτιμη και απαραίτητη στην προσπάθεια για να μεγαλώσουμε όσο γίνεται τη δεξαμενή εθελοντών δοτών και να γίνει στο μέλλον η λευχαιμία παρελθόν.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όσους στήριξαν την προσπάθεια μας με οιονδήποτε τρόπο ώστε να έχει απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση μας: Δήμο Καρδίτσας, Δήμο Αργιθέας, Επιμελητήριο Καρδίτσας, Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας, Βιολογικό Χωριό ΑΣΚ, Α.Σ.Α., Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας, Πυροσβεστική Υπηρεσία Νομού Καρδίτσας και τους εθελοντές μας: Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Τμήμα Καρδίτσας, Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Καρδίτσας, Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά, εθελοντές Παραρτήματος Φλόγα Καρδίτσας και όλους τους νέους που προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους αξιοποιώντας δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.