- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Η Καρδίτσα στο Spetsathlon 2022

Με 21 αθλητές-αθλήτριες συμμετείχε η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) με το Triathlon stars υπό την καθοδήγηση του Προπονητή Γκαρνάκη Κωνσταντίνου στο μεγαλύτερο Τριαθλητικό γεγονός της Ελλάδας που διεξήχθη στο νησί των Σπετσών.

50 Καρδιτσιώτες/τισσες ταξίδεψαν στο πανέμορφο νησί των Σπετσών (21 αθλητές-αθλήτριες +29 support team). Η διοργάνωση του ξεχωριστού event πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 14-15 Μαΐου στις Σπέτσες προσελκύοντας πάνω από 1000 αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πιστοποιώντας έμπρακτα ότι έχει καταστεί θεσμός για τα αθλητικά δρώμενα της χώρας.

Με 4 Μετάλλια (3 Χρυσά και 1 Χάλκινο) και 21/21 τερματισμούς και πολλά ατομικά ρεκόρ σε Τρίαθλο και Open Water ολοκλήρωσε την 3ήμερη διαμονή της η ομάδα στο νησί των Σπετσών. Στόχος των τμημάτων ενηλίκων της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) η ψυχική και σωματική υγεία μέσα από την άσκηση υπό την καθοδήγηση των προπονητών Κωνσταντίνου Αγγελίδη και Κωνσταντίνου Γκαρνάκη.

Αναλυτικά οι αθλητές που συμμετείχαν στο SPETSATHLON 2022:

TRIATHLON Sprint (750μ κολύμβηση-25χμ ποδηλασία-5χμ τρέξιμο )

TRIATHLON Endurance (1500μ κολύμβηση-50χμ ποδηλασία-10χμ τρέξιμο)

1 Km SWIM RACE WET SUIT( 1χμ κολύμβηση με στολή )

3 Km SWIM RACE (3χμ κολύμβηση)

3 Km SWIM RACE WET SUIT (3χμ κολύμβηση με στολή )

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον μεγαλύτερο ηλιακά (70 ετών) αθλητή της ομάδας της Α.Κ.Α.Κ., που βρέθηκε με την ομάδα στις Σπέτσες, κύριο Παναγιώτη Νταφόπουλο και αγωνίστηκε στο 1 χιλιόμετρο ανοιχτής θαλάσσης εμπνέοντάς μας καθημερινά με το αθλητικό του ήθος!!!

Ο Πρόεδρος της Α.Κ.Α.Κ. κ. Δημήτριος Γκούγκλιας καθώς και το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρουν τους αθλητές – αθλήτριες που πήραν μέρος στην μεγάλη διοργάνωση SPETSATHLON και τους εύχονται υγεία και καλή συνέχεια στο αγωνιστικό τους πρόγραμμα.