- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ι. Κολοβός: Εγκατάλειψη και απελπισία επικρατεί στην Τοπική Κοινότητα Ραχούλας

Το νερό νεράκι συνεχίζουν να λένε οι θαρραλέοι κάτοικοι που τόλμησαν να να έρθουν να ανοίξουν τα σπίτια τους ύστερα από  δεκαοχτώ (18) μήνες καραντίνας, καθώς και οι μόνιμοι κάτοικοι, πληρώνοντας την δεκάμηνη (10) αδιαφορία και απραξία των Συνδιοικούντων τον Δήμο Καρδίτσας.

Έμαθα κ. Παπαλέ και πρόεδρε της Δ.Ε.Υ.Κ. τοποθετήσατε ηλεκτροβάνες στο δίκτυο για ΝΑ κλείνετε το νερό.

Γιατί το κάνατε αυτό; Ποιόν ενημερώσατε;

Το δέχθηκαν οι κάτοικοι, ή ισχύει “το αποφασίζουμε και διαττάζουμε”;

Είναι δημοκρατικό αυτό το μέτρο;

Το προβάλετε στην Ραχούλα και στην συνέχεια θα το εφαρμόσετε και αλλού;  Θα το εφαρμόσετε και στην πόλη της Καρδίτσας;

Δεν είναι όλοι οι κάτοικοι ίσοι σ’ αυτό το Δήμο;

Δεν έχουμε όλοι τα ίδια δικαιώματα;

Αντί να κάνετε μελέτες, αντί να προωθήσετε τις ολοκληρωμένες μελέτες που υπάρχουν, για να λύσετε το πρόβλημα της ύδρευσης σε μια μικρή κοινότητα, μας γυρίζετε στο μεσαίωνα.

Ας ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα ολοκληρωθεί με έργα και όχι με λόγια η αποκατάσταση των υδρομαστεύσεων, του δικτύου ύδρευσης, ο καθαρισμός και η συντήρηση του υδραγωγείου.

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Μην νομίζετε όμως ότι ιδρώνει πολύ το αυτί των Συνδιοικούντων τον Δήμο Καρδίτσας ή τους έπιασε η ευαισθησία, όχι βέβαια.

Το γήπεδο 5χ5 και παιδική χαρά στην είσοδο του χωριού, παραμένουν από τις 18 Σεπτεμβρίου 2020, έντεκα (11) μήνες  μπαζωμένα. Εκεί που ακούγονταν οι παιδικές φωνές μέχρι αργά το βράδυ κάτω από το φώς των προβολέων, παίζοντας στο γρασίδι του γηπέδου και στα όργανα της παιδικής χαράς, σήμερα σκοτάδι και απελπισία.

Γιατί άραγε ποιόν τιμωρούν, γιατί το κάνουν αυτό, έχουν το “γνόθεις αυτών”. Κύριε Δήμαρχε με την Δημοτική σου ομάδα, μην συνεχίζετε άλλο την καλοκαιρινή σας ραστόνη, αφήστε την  απραξία,  ενεργήστε και ενεργήστε τώρα.

Λύστε τα απλά καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών μας. Ενημερώστε τους κατοίκους της Ραχούλας δημόσια, ποια έργα θα γίνουν στην περιοχή, η συγκεκριμένη περιοχή κτυπήθηκε αλύπητα από τον ΙΑΝΟ.

Έχετε προβλέψει κάποιο έργο;

Καθημερινά εξαναγγέλονται  τεράστια χρηστικά ποσά από την Κυβέρνηση για έργα.

Κάντε δημόσια δήλωση ποια έργα θα γίνουν και πότε από το Δήμο Καρδίτσας.

Αυτά τα λίγα, θα επανέλθω δριμύτερος, μέχρι να λύσετε την σιωπή, διοικείται Ανθρώπους Πού διαμένουν σε ορεινή κοινότητα το έχετε αντιληφθεί.

Αναμένουμε τις εξαγγελίες σας.

Γράφει ο Ιωάννης Λ. Κολοβός, Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας