- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Η Συνδικαλιστική ανατροπή στους Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας για τις εκλογές του σωματείου

Η Συνδικαλιστική ανατροπή στους Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας ευχαριστεί όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που πήραν μέρος στις εκλογές του Συλλόγου για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων για το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ  και με την ψήφο τους ανέδειξαν την παράταξη πρώτη δύναμη με ποσοστό 69,83%

Η ανανέωση της εμπιστοσύνης που μας έδειξαν οι εργαζόμενοι είναι αποτέλεσμα της αγωνιστικότητας, της συνέπειας και της συνέχειας της αυτόνομης, και κινηματικής παρουσίας μας και έρχεται να μας γεμίσει με ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη , να μας οπλίζει με κουράγιο και όρεξη, για να αγωνιστούμε μαζί τους για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου μας.

Η υπευθυνότητα, και η καθημερινή παρουσία μας σε κάθε μάχη των εργαζομένων είναι η ελπίδα στους εργαζόμενους, για τη συνέχιση του αγώνα προς όφελος και μόνο των συμφερόντων των εργαζομένων.

Τιμώντας την ψήφο των εργαζομένων θα είμαστε και πάλι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους άσχετα με το τι ψήφισαν με ξεκάθαρες θέσεις και αρχές.

Ευχαριστούμε και τους συναδέλφους που δεν μας ψήφισαν αλλά συμμετείχαν μαζικά στις εκλογές και δεσμευόμαστε απέναντί τους να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο.

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να δημιουργήσουμε μια Τοπική Αυτοδιοίκηση ισχυρή με Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα.

Θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε τον αγώνα για την αποκατάσταση, προστασία και διεύρυνση των μισθολογικών, ασφαλιστικών, συνταξιοδοτικών και εργασιακών δικαιωμάτων μας.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την πραγματική ανατροπή των αντιλαϊκών πολιτικών και όσων τις στηρίζουν.

Εμείς το έχουμε αποδείξει στην πράξη, πως δεν λογοδοτούμε σε κανένα κομματικό φέουδο, σε κανένα «καθοδηγητή», παρά μόνο στους εργαζόμενους, που για την υπεράσπιση των συμφερόντων τους θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε.

Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, θα εντείνουμε την προσπάθεια, ενσαρκώνοντας το πάγιο αίτημα του συνόλου των εργαζομένων για ακομμάτιστο και ακηδεμόνευτο συνδικαλιστικό κίνημα.