- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ιωάννης Κολοβός: Διπλές εκλογές το 2023

Το ερχόμενο έτος 2023, θα χαρακτηριστεί σίγουρα ως εκλογικό, καθώς θα διεξαχθούν τόσο οι Εθνικές όσο και οι Αυτοδιοικητικές εκλογές. Θα πρέπει ως πολίτες αυτής χώρας και αυτού του τόπου να κάνουμε σωστές επιλογές, στηρίζοντας τους άξιους ανθρώπους που μπορούν να μας αντιπροσωπεύσουν, τόσο για το Εθνικό Κοινοβούλιο, όσο και για την τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού.

Ως εκλεγμένος στο Δήμο Καρδίτσας θα αναφερθώ στις επιλογές των πολιτών για την εκπροσώπηση του Δήμου Καρδίτσας.

Θέλουμε Δημοτική Αρχή δίπλα στους πολίτες. Στις δημοτικές εκλογές θα πρέπει να ψηφίσουμε με γνώμονα το καλύτερο για την τοπική κοινωνία, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα, με όραμα για το μέλλον, θέτοντας τα θεμέλια για έναν σύγχρονο Δήμο, με ουσιαστική ανάπτυξη για όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα.

Ο μητροπολιτικός Δήμος Καρδίτσας δε θα πρέπει να μείνει για ακόμη μια φορά στην αδράνεια, αλλά να υποστηριχθεί από μια αλλαγή πορείας για την Πόλη μας, διαμορφώνοντας την Καρδίτσα μας από την αρχή, προς όφελος όλων των δημοτών.

Η επόμενη Δημοτική Αρχή οφείλει να εμπνεύσει τους δημότες να ασχοληθούν με τα κοινά,  πείθοντας τους ότι θα παράξει ουσιαστικό έργο, μέσα από συλλογικές πρωτοβουλίες μετατρέποντας την πόλη μας στην Καρδίτσα που αξίζει να ζεις.

Για να επιτευχθούν αυτά, απαιτείται η συστράτευση ανθρώπων με όραμα και τόλμη για την υλοποίηση του, βάζοντας τέλος στα συμφέροντα των λίγων και αυτών που εποφθαλμιούν το Δήμο και τις θέσεις του για προσωπικά οφέλη.

Όσοι θα εμπλακούν στον αγώνα για την διεκδίκηση της Διοίκησης του Δήμου, θα πρέπει να πείσουν τους συμπολίτες μας, για την  ενασχόλησης με τα κοινά του Δήμου και να τους δοθεί η ευκαιρία, θα πρέπει να έχουν υπόψη τους, ότι οι δημότες έχουν ανάγκη να ζήσουν σε ένα Δήμο που θα καλύπτει τις ανάγκες και απαιτήσεις τους, μέσα από καινοτόμα εργαλεία και υπηρεσίες βασιζόμενες σε φρέσκες ιδέες με αναπτυξιακή και προοπτική.

Οπότε, απαιτείται συλλογική, επίμονη και σκληρή δουλειά για την πρόοδο και την εξέλιξη όλων των μικρών και μεγάλων ζητημάτων του Δήμου μας.

 

Γράφει ο Ιωάννης Λ. Κολοβός, Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας