Ειδήσεις

IPA: Βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας


Η τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ) για μια ακόμη φορά πρόσφερε απλόχερα τη βοήθεια της σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη εκφράζοντας απόλυτα τον κοινωνικό χαρακτήρα που έχει, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών και στόχων, η Ένωση μας.

Μετά από πολλές αντίστοιχες ενέργειες στις οποίες έχουμε προβεί τα τελευταία χρόνια, όπως δωρεά μαλλιών, αιμοδοσίες και υλική υποστήριξη δομών όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο, σειρά αυτή τη φορά είχαν οι συνάνθρωποι μας στη Μάνδρα Αττικής που ταλαιπωρούνται αφάνταστα από τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή. Έτσι, έχοντας την αμέριστη και άμεση υποστήριξη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας,  καταφέραμε να μεταφέρουμε και παραδώσουμε στις κοινωνικές δομές του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας ένα φορτηγό γεμάτο με κλινοσκεπάσματα και είδη καθαριότητας, τα οποία ελπίζουμε να ανακουφίσουν έστω στο ελάχιστο όλους αυτούς τους κατοίκους της περιοχής που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες.

Σημαντική συμβολή στο εγχείρημα είχε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, που διέθεσε ένα υπηρεσιακό όχημα με οδηγό για τη μεταφορά όλων αυτών των αντικειμένων.

          ‘Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

                                                Για το Δ.Σ.

             Ο Πρόεδρος                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Ζαρχανής                                                       Νικόλαος Γούσιας

Προηγούμενο άρθρο Ευχές του Δημοτικού Συμβούλου Χαρίτου Παναγιώτη
Επόμενο άρθρο Τα πρόσωπα της Παυσιλυπούπολης είναι οι πρωταγωνιστές της