- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

IPA Καρδίτσας: Εκδρομή στη Μονή Σπηλιάς

Την καθιερωμένη, εδώ και χρόνια, διήμερη εκδρομή της στην Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλιώτισσας πραγματοποίησε για μια ακόμη φορά  η τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ).

Με αριθμό – ρεκόρ συμμετεχόντων ανηφορίσαμε στα βουνά της Αργιθέας, όπου μας υποδέχθηκε με θέρμη στο μοναστήρι ο Ηγούμενος, Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος, επίτιμο μέλος της τοπικής μας και του ελληνικού εθνικού τμήματος. Οι συμμετέχοντες, παλαιότεροι και νέοι, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές στιγμές και εικόνες και ταυτόχρονα να προσευχηθούν σε ένα χώρο όπου πραγματικά αγαλλιάζεις και πραγματοποιείς την απαραίτητη εσωτερική αναζήτηση. Σημαντικό γεγονός η πολύ μεγάλη συμμετοχή των μικρών μας φίλων, καθώς τα παιδιά απόλαυσαν με την ψυχή τους την εκδρομή.

Η τοπική μας διοίκηση ευχαριστεί τον Ηγούμενο, ο οποίος για πολλοστή φορά αποδεικνύει εμπράκτως ότι μπορούμε να λογίζουμε τη Μονή Σπηλιάς ως ένα ακόμη IPA House και όλους τους συμμετέχοντες που στηρίζουν μαζικά αυτή την καθιερωμένη ετήσια παράδοση, της επίσκεψης στη Μονή Σπηλιάς.