- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Κ. Τσιάρας: Κατοχυρώθηκαν τα επαγγελματικά δικαιώματα των πτυχιούχων του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού

Η επέκταση της δυνατότητας άσκησης του επαγγέλματος του δασολόγου σε όλους τους πτυχιούχους του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού της Σχολής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αποφασίστηκε μέσω της διάταξης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης, που πέρασε σήμερα από τη Βουλή των Ελλήνων.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας, σε δήλωσή του ευχαρίστησε θερμά τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργο Γεωργαντά και την Υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως, για τη συμβολή τους, ώστε να επιλυθεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε επί θητείας ΣΥΡΙΖΑ.

«Όταν οι Γεωπονικές Σχολές μετεξελίχτηκαν από ΤΕΙ σε ΑΕΙ, ο κ. Γαβρόγλου που βρίσκονταν στην ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, δεν φρόντισε να δώσει τα επαγγελματικά δικαιώματα στους φοιτητές των σχολών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιάρας  για να προσθέσει:

«Η κυβέρνηση της ΝΔ έρχεται να κατοχυρώσει τα επαγγελματικά δικαιώματα σε εκατοντάδες φοιτητές, που μέχρι σήμερα το μέλλον τους, ήταν αβέβαιο».