- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Καθαρισμός του πάρκου Λουμάκη στο πλαίσιο του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή

Την Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη, το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή κάνει «στάση» στην Καρδίτσα, στο Πάρκο Λουμάκη, με πλούσιο πρόγραμμα για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του!

Τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, προετοιμάζουν πυρετωδώς εδώ και μέρες αυτή τη μεγάλη γιορτή.

Την Κυριακή 4 Σεπτέμβρη «ρίχτηκαν στη μάχη» της καθαριότητας του Πάρκου Λουμάκη προκειμένου να είναι έτοιμο για να «στηθεί» το Φεστιβάλ.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής, εξοπλισμένοι με μεράκι, ενθουσιασμό αλλά και τα απαραίτητα εργαλεία, καθάρισαν το πάρκο, μάζεψαν ξερά φύλλα και κλαδιά, πρόκες και άλλα σκουπίδια, αλλάζοντας εντελώς την εικόνα του πάρκου.

Το Φεστιβάλ, που για 2η χρονιά γίνεται στον ίδιο χώρο,  μέσα από τις εκδηλώσεις του, «ξαναζωντανεύει» το εγκαταλελειμμένο Πάρκο Λουμάκη (πρώην στρατόπεδο) και ταυτόχρονα αναδεικνύει τις δυνατότητες που έχει για να μετατραπεί σε χώρο πρασίνου, αναψυχής και αθλητισμού κάτι που αποτελεί πάγια διεκδίκηση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Ο λαός της Καρδίτσας έχει ανάγκη από τέτοιους χώρους που θα αποτελούν μια ανάσα ξεκούρασης και αναψυχής για τους εργαζόμενους και τα παιδιά τους, μια πηγή πρασίνου μέσα στην πόλη.

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ καλούν το λαό και τη νεολαία της Καρδίτσας να επισκεφτούν το χώρο του Φεστιβάλ που με την ανιδιοτελή προσφορά και δουλειά των μελών και φίλων στήνεται στο Πάρκο Λουμάκη.

Το 48ο Φεστιβάλ ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη στις 8 μ.μ. με ένα πλούσιο πολιτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα που θα περιέχει: