- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Κεντρική Οδός: Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα

Η Κεντρική Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με  Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ από το βράδυ της Παρασκευής 28/1 και έως την Κυριακή 30/1 προβλέπεται επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην κεντρική και νότια Ελλάδα, τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις σε ορεινά – ημιορεινά και τους θυελλώδεις βόρειους ανέμους εντάσεως 8 και τοπικά 9 μποφόρ. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν σταδιακά, την ανατολική και δυτική Στερεά, τη Θεσσαλία, και την Εύβοια και τα ορεινά της Ηπείρου.

Η Κεντρική Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και  το σύνολο των ανθρώπων και του μηχανισμού μας, βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα.

Συνιστούμε στους οδηγούς να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια εκδήλωσης εντόνων καιρικών φαινομένων, ενώ αν πρέπει να ταξιδέψουν:

Σχετικά με την οδήγηση υπό βροχή υπενθυμίζουμε ότι:

Σχετικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων υπενθυμίζουμε ότι:

Υπενθυμίζουμε ότι χρήση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Κλείνοντας παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας.