- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Κώστας Τσιάρας: Κατασκευάζεται νέο σύγχρονο Περιφερειακό Ιατρείο στο Ανθηρό

Το «πράσινο φως» για την ανέγερση νέου, σύγχρονου Περιφερειακού Ιατρείου Ανθηρού άναψε ο Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης, μετά από συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστα Τσιάρα και το Δήμαρχο Αργιθέας κ. Ανδρέα Στεργίου.

Η κατασκευή του έργου, προϋπολογισμού 230.000 ευρώ, θα χρηματοδοτηθεί από το Υπουργείο Υγείας. Η μελέτη εκπονήθηκε από την εταιρεία Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. και θα ανεγερθεί σε δημοτική έκταση. Η επίσημη ανακοίνωση για το έργο, θα γίνει τις προσεχείς ημέρες.

Το νέο Περιφερειακό Ιατρείο θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες των κατοίκων της ορεινής Αργιθέας και θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα ζωής τους.

Σε δηλώσεις του ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Τσιάρας ανέφερε:

«Δημιουργούμε μια νέα σύγχρονη δομή Πρωτοβάθμιας Υγείας, σε μια δυσπρόσιτη περιοχή, για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου Αργιθέας. Ήταν ένα πάγιο αίτημα των συμπολιτών μας, που γίνεται πράξη από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη, το Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας κ. Σερέτη, καθώς και το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤ.Υπ. Α.Ε. κ. Γιάνναρη, για τη συμβολή τους, ώστε να πάρει το δρόμο της υλοποίησης αυτό το σημαντικό έργο για την περιοχή μας».