- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Live οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων

Την απευθείας διαδικτυακή μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων ξεκινά η Δημοτική Αρχή, στο πλαίσιο της πολιτικής εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών του Δήμου και της διαφάνειας.

Οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου θα προβάλλονται πλέον ζωντανά μέσω Live Streaming, με την πρώτη πιλοτική μετάδοση να πραγματοποιείται την Τρίτη 16 Μαΐου 2017 και ώρα 20:00.

Η σύνδεση εφαρμόζει τη λειτουργία της ψηφιακής δημοκρατίας που εγγυάται και διευκολύνει τη συμμετοχή των πολιτών στα κοινά και στοχεύει στην άμεση ενημέρωση των πολιτών.

Έτσι, οι δημότες έχουν πλέον τη δυνατότητα μέσω του συνδέσμου (link) που θα βρίσκεται στη αρχική σελίδα της πύλης του Δήμου www.sofades.gr να παρακολουθούν «ζωντανά» τις συνεδριάσεις του ΔΣ.

Σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος τόνισε:

«Με την απευθείας μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημ. Συμβουλίου προσπαθούμε να κάνουμε την ενημέρωση του πολίτη καλύτερη και την εξυπηρέτησή του πιο άμεση. Αποτελεί ένα ακόμη εργαλείο για να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις ευθύνες που έχουμε αναλάβει προς τους συνδημότες μας.

Με σεβασμό στις αρχές της διαφάνειας και της υπηρέτησης του δημοσίου συμφέροντος, με πίστη στις δυνατότητες του τόπου μας, εκπονούμε και υλοποιούμε τις αναγκαίες πολιτικές, ώστε να οι δημότες να είναι δίπλα μας.

Τους καλούμε λοιπόν να είναι κοντά μας, με τις προτάσεις, τις επισημάνσεις, τη βοήθεια αλλά και την κριτική τους. Και είμαι βέβαιος ότι η νέα αυτή δυνατότητα θα συμβάλλει σημαντικά προς αυτή την κατεύθυνση.»