- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Με Άρη την Πέμπτη, εντός με ΠΑΟΚ το Σάββατο

Τα φιλικά παιχνίδια συνεχίζονται για τον Α.Σ.Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό, που έχει μπροστά τους δυο σημαντικά τεστ ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη στις 5 μ.μ. στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, ο Άρης Θεσσαλονίκης υποδέχεται τον ΑΣΚ σε φιλικό αγώνα, ενώ το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ σε νέο φιλικό τεστ.

Τα παιχνίδια αυτά, θα δείξουν το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας, τρεις περίπου εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Α.Σ.Κ. όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε, δεν έχει βρει ακόμη σταθερό ρυθμό στην απόδοσή του, ενώ και οι απουσίες λόγω τραυματισμών, δυσκόλεψαν το έργο του Βαγγέλη Αγγέλου ώστε να χτίσει το αγωνιστικό προφίλ τη ομάδας.

Οι φιλικοί αγώνες με τους δυο ιστορικούς συλλόγους της Θεσσαλονίκης, θα δώσουν στο Χαλκιδαίο προπονητή τη δυνατότητα να δει τα δυνατά και αδύναμα σημεία μιας ομάδας που χτίστηκε από την αρχή, με στόχο να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Basket League.

Σε ότι αφορά τον αγώνα του Σαββάτου, να σημειώσουμε ότι όσοι έχουν προμηθευτεί κάρτα διαρκείας, θα εισέρχονται ελεύθερα στο γήπεδο και θα παρακολουθούν τον αγώνα από όποια επιθυμούν, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της πλήρους αρίθμησης όλων των θέσεων του γηπέδου. Για τους υπόλοιπους φιλάθλους, η γενική είσοδος θα είναι 10 ευρώ για τους άνω των 16 ετών και 5 ευρώ για τους φιλάθλους 16 ετών και μικρότερους. Επίσης, ενημερώνονται οι φίλαθλοι πως η διάθεση των μεμονωμένων εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ, θα γίνεται αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του γηπέδου, το Σάββατο από τις 3 μ.μ.

Ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας στους παλιούς κατόχους

Από την Τετάρτη ξεκίνησε δυναμικά η διάθεση των καρτών διαρκείας για τους παλιούς κατόχους, η οποία και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου. Η διάθεση των καρτών, γίνεται αποκλειστικά από τα νέα γραφεία του ΑΣΚ στην οδό Σταμούλη 3. Καθημερινά 9 π.μ. – 1 μ.μ. το πρωί και 6-8.30 το απόγευμα και το Σάββατο 9 π.μ. – 1 μ.μ. το πρωί. Από το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου η διάθεση των καρτών θα γίνεται για όλους τους φιλάθλους, τόσο από τα γραφεία, όσο και από την πλατφόρμα της Ticketmaster (ticketmaster.gr).