- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη: Πανδημία, ο καπιταλισμός στη Δύση του

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη-συζήτηση που διοργάνωσαν οι κλαδικές και οι συνοικιακές ΚΟΒ Καρδίτσας του ΚΚΕ την Τρίτη, 19 Ιουλίου, στη δημοτική αγορά της πόλης με βασικό περιεχόμενο την έκδοση του Τμήματος Υγείας-Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ “Πανδημία covid-19: Ο καπιταλισμός στη Δύση του”.

Η συμμετοχή και το ενδιαφέρον ήταν ενισχυμένα γύρω από τα ζητήματα που αναδείχθηκαν τα τελευταία χρόνια μέσα από την Πανδημία. Στο επίκεντρο της εισηγητικής ομιλίας που πραγματοποιήθηκε από τον Έκτορα Γάζο, μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας του ΚΚΕ, αλλά και της μετέπειτα συζήτησης, βρέθηκε η στάση του ΚΚΕ όλο το προηγούμενο διάστημα και οι θέσεις του για το δημόσιο σύστημα υγείας.

Στη συζήτηση, παράλληλα με τη σημαντική εμπειρία που κατατέθηκε από τους παραβρισκόμενους υγειονομικούς από το Νοσοκομείο και τα Κέντρα υγείας του νομού, μεταφέρθηκε εικόνα από την εφαρμογή των υγειονομικών και οικονομικών μέτρων σε εργασιακούς χώρους όπως και σχετικά με τις επιπτώσεις των κυβερνητικών μέτρων στους αυτοαπασχολούμενους.